Begagnade surfplattor från Samsung i olika prisklasser

Alla modeller

Hitta en begagnad surfplatta från Samsung som passar dina behov hos Blocket Nybegagnat. Kom ihåg att du alltid får minst 1 års garanti och 30 dagars öppet köp när du handlar hos oss!

Begagnade surfplattor från Samsung i olika prisklasser

På Blocket Nybegagnat har vi ett brett utbud av begagnade Samsung surfplattor i olika prisklasser. Oavsett om du behöver en surfplatta för hemmabruk eller en modell som kan användas utanför hemmet så har vi något för dig. Våra billigare modeller, som inte stöder 4G, är perfekta för användning hemma i soffan och kan vara ett bra val om du bara behöver grundläggande funktionalitet, så som vanlig surf eller streaming av dina favoritserier. Men om du behöver en Samsung-surfplatta som du kan använda på resande fot borta från hemmet kan du behöva investera lite mer för att få en som stöder funktioner som 4G. Vi på Blocket Nybegagnat är måna om att du som kund ska kunna köpa en begagnad Samsung surfplatta till bra priser. Förutom att hitta surfplattor med upp till 50 % rabatt på nypris har vi även ibland kampanjer som kan ge dig ett ännu bättre pris.

Vad kan jag använda en Samsung-surfplatta till?

En Samsung-surfplatta kan användas till många olika aktiviteter, som surfning på internet, spel i olika appar, använda den som läsplatta, streaming av serier och filmer, bildbehandling samt telefon, SMS och videosamtal.

Vilken Samsung-surfplatta ska jag köpa?

Vilken Samsung-surfplatta du ska köpa beror på vad du vill använda den till. Här är en kort översikt över några av de populära modellerna: Samsung Galaxy Tab S8: Denna modell är bra för dem som behöver avancerade funktioner och hög prestanda. Perfekt för både arbete och underhållning. Samsung Galaxy Tab S7: Detta är en mångsidig modell med kraftfull prestanda och en rad smarta funktioner, som passar för både arbete och fritid. Samsung Galaxy Tab S6 Lite: Ett mer prisvärt alternativ med bra grundläggande funktioner. Passar dig som gillar att se film, surfa eller kanske vill använda den som läsplatta. Dessutom, ett bra alternativ för barnen i familjen. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: Den ultimata modellen med imponerande skärmstorlek, stort lagringsutrymme och kraftfull prestanda. Perfekt för dig som vill ha det allra bästa. Samsung Galaxy Tab A8: En kraftfull men samtidigt stilren surfplatta med högkvalitativ skärm som tillåter dig att dela upp skärmen i två fönster för att kunna göra två saker samtidigt.