Köp en begagnad Samsung-mobil

Alla modeller

Utforska ett brett urval av begagnade Samsung-mobiltelefoner utan abonnemang, i olika modeller och färger hos Blocket Nybegagnat. Alla mobiler är både renoverade och rengjorda av våra noga utvalda partners så att du kan lita på kvalitén, men du får även alltid minst 1 års garanti och 30 dagars öppet köp.

Utforska det begagnade Samsung Galaxy-universumet

Du behöver inte köpa en helt ny Samsung Galaxy-mobil när du har möjlighet att köpa en begagnad Samsung utan abonnemang som fungerar lika bra, och till ett lägre pris. Samsung är en erkänd branschledare inom mobiltelefoner och surfplattor, och de utvecklar innovativa produkter såsom deras Samsung Galaxy-serie. En mobil från Galaxy-serien är designad för att ha lång livslängd, både vad gäller batteritid och prestanda. Därför är det helt säkert att köpa en lite begagnad Samsung Galaxy-mobil från Blocket Nybegagnat. En begagnad telefon hos oss har minst 80 % batterikapacitet vilket gör att mobilen håller hela dagen. När du köper en "som ny" telefon av oss får du en mobil med minimalt slitage. Vi erbjuder även refurbished Samsung-telefoner som är väldigt varsamt använda, vilket gör att du får en väldigt snygg telefon, men med några små tecken på användning.

Vilken Samsung-mobil är bäst?

Vilken Samsung-mobil som är bäst beror på vilka preferenser du som kund har. Om du letar efter en mobiltelefon med en utmärkt kamera kan modeller som Samsung Galaxy S21 Ultra vara det perfekta valet för dig. Om du däremot letar efter ett mer prisvärt alternativ, till exempel till barnen, kan Galaxy A-serien vara ett bra val. Hos Blocket Nybegagnat hittar du ett brett utbud av begagnade Samsung-mobiler som passar hela familjen.

Vilka begagnade Samsung-telefoner hittar jag hos Blocket Nybegagnat?

Nedan hittar du ett urval av våra mest efterfrågade Samsung-mobiltelefoner: Samsung Galaxy S21 5G, Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S10 och Samsung Galaxy S23.

När kan jag hitta Samsung-mobiler på rea?

Du kan hitta billiga Samsung-mobiler utan abonnemang till bra priser hos Blocket Nybegagnat året runt, och andra prisjusteringar beror på säsongsbetonade kampanjer såsom helgdagar och speciella rea-dagar som Black Friday. Dessutom erbjuder vi regelbundet kampanjer och specialpriser på utvalda modeller. Håll dig uppdaterad på vår hemsida och följ våra sociala mediekanaler för de senaste uppdateringarna om erbjudanden på våra begagnade Samsung-mobiler.