Just nu!
5% extra rabatt på utvalda mobiler

Begagnade surfplattor för barn och vuxna

Alla modeller

Hos Blocket Nybegagnat hittar du ett stort utbud av billiga, begagnade surfplattor. Hos oss handlar du alltid tryggt med minst 1 års garanti och 30 dagars öppet köp – precis som när du köper en helt ny surfplatta.

Varför ska jag köpa en begagnad surfplatta?

En surfplatta har blivit en naturlig följeslagare för många, och det finns flera goda skäl att välja ett begagnat alternativ framför en helt ny. Med en begagnad surfplatta kan du spara en hel del pengar jämfört med att köpa ny. Hos oss hittar du ett brett urval av begagnade surfplattor, så att du kan hitta den perfekta modellen efter just dina behov och preferenser. Oavsett om du letar efter ett specifikt varumärke eller specifika egenskaper så har vi något för alla. För att du ska känna dig trygg när du handlar säkerställer våra partners att alla använda surfplattor genomgår noggranna tester och inspektioner för att garantera högsta kvalitet.

Köp en begagnad surfplatta med garanti

Vi erbjuder alltid minst 1 års garanti och 30 dagars öppet köp när du handlar på Blocket Nybegagnat. Du kan vara säker på att du får en surfplatta som fungerar precis som den ska, och vi arbetar enbart med seriösa partners för att säkerställa att kvaliteten upprätthålls. När du köper en surfplatta med minst 80% batterihälsa garanterar vi att du får precis det – inte 79% eller mindre. Om du får en vara som inte uppfyller dina förväntningar har du 30 dagars öppet köp och möjlighet att returnera den.

Köp en begagnad surfplatta till ett lägre pris

Letar du efter en surfplatta på rea? Tycker du att det är för dyrt att köpa till fullpris? Då är Blocket Nybegagnat det perfekta stället för dig! Hos oss hittar du ett varierat utbud av surfplattor till lägre priser. Då och då annonserar vi specifika surfplattor till rabatterade priser, så att du kan göra ett riktigt fynd! Oavsett så sparar du alltid upp till 50 % av nypriset och kan handla med gott samvete. När du köper begagnat sparar du inte bara pengar utan du bidrar också till att minska miljöpåverkan.