Begagnad iPad med garanti från Apple

Alla modeller

På Blocket Nybegagnat hittar du ett stort utbud av begagnade iPads till låga priser. Alla våra iPads är noggrant renoverade och är inte bundna till något abonnemang. Alla iPads kommer alltid med minst 1 års garanti och 30 dagars öppet köp.

Var kan jag köpa en begagnad iPad?

Hos Blocket Nybegagnat hittar du ett brett utbud av begagnade och billiga iPads i gott skick. Oavsett om du letar efter en iPad Pro, iPad 2 eller iPad Air så har vi något för dig. Vi erbjuder ett varierat utbud som innehåller både prisvärda och mer exklusiva modeller, så att du kan hitta precis det du behöver, oavsett om du föredrar en avancerad eller billigare iPad. iPaden är förmodligen den populäraste surfplattan på marknaden, och det är av goda skäl. En iPad har väldigt lång livslängd, är lätt att använda och kan kopplas till andra Apple-produkter. Om du letar efter en nästan ny iPad, då är Blocket Nybegagnat hemsidan för dig.

Hur mycket kostar en iPad?

Priset på en iPad kan variera avsevärt beroende olika anledningar, som modell, specifikationer och skick. Blocket Nybegagnat erbjuder ett brett utbud av iPads till olika priser och behov. Oavsett om du letar efter den senaste och mest avancerade iPad Pro-modellen, eller den billigare iPad Air för vardaglig användning så har vi något för alla. Vi har också erbjudanden på olika iPad-modeller regelbundet, så att du kan spara ännu mer pengar på ditt köp. Förutom att du ofta kan spara upp till 50 % av nypriset kan du även ta del av specifika kampanjperioder där du kan passa på att slå till på en prisvärd iPad till barnen i familjen. Detta ger dig möjlighet att ge dem tillgång till ett säkert och lärorikt verktyg, utan att gå över din budget. Upptäck vårt varierade utbud idag och hitta den perfekta iPaden för dina behov, oavsett om det gäller arbete, skola eller underhållning.

Vilken iPad ska jag välja?

Är du osäker på vilken iPad som är bäst för dig? Det är inte konstigt, med ett så stort utbud. Sedan Apple lanserade sin första iPad 2010 har de fortsatt att introducera nya modeller nästan varje år. En iPad erbjuder många av samma funktioner som en Apple Macbook – du kan titta på film, surfa på nätet, ta bilder och mycket mer. Så om du vill ha ett mer kompakt alternativ till en dator kan en iPad vara ett utmärkt val. Behöver du en iPad för jobbet? Då kan vi varmt rekommendera iPad Gen, med sin pålitliga Wi-Fi-anslutning och batteri som räcker hela dagen. Letar du efter en iPad att ta med på resor, eller som barnen kan använda i baksätet? Då bör du överväga iPad Mini. Den väger mindre än ett halvt kilo och är lätt att ta med överallt.

Stort utbud av iPads för barn på Blocket Nybegagnat

iPad från Apple har blivit en populär elektronisk pryl för barnen i familjen. Som nämnts tidigare är iPad Mini en favorit hos många, då dess kompakta storlek är lätt att hantera för små händer. Nackdelen med en iPad mini kan vara att den har en mindre skärm jämfört med andra modeller som iPad Air. Det är också viktigt att tänka på om du behöver stöd för Wi-Fi eller inte. Alla iPads kommer med inbyggt Wi-Fi, men vissa kommer även med möjlighet att använda 4G. Om iPad:en ska med på semestern kan det vara klokt att investera i en iPad 10,2" (2020) eller iPad Pro, som båda stödjer 4G. Det är även bra att fundera på behovet av lagringsutrymme innan du köper en ny iPad till barnen. Om du vill spara fler filmer för en lång bilresa kan det vara en bra idé att välja en med mer lagringsutrymme som 64GB eller mer.