Begagnad iPhone med garanti

Alla modeller

Letar du efter en begagnad iPhone från Apple? Hos Blocket Nybegagant hittar du begagnade iPhones till mer lägre priser, snällare mot plånboken. Köper du en begagnad iPhone av oss får du alltid minst 1 års garanti och 30 dagars öppet köp!

Köp en begagnad iPhone utan abonnemang

En iPhone från Apple är en mobiltelefon känd för sin smarta och stilrena design, fantastiska kamera och användarvänliga operativsystem. Hos oss kan du köpa en iPhone utan abonnemang eller bindningstid, vilket innebär att du har full frihet att själv välja operatör. Vi erbjuder ett brett urval av begagnade och renoverade iPhones, så att du kan hitta exakt den modell som passar dina behov och din budget. Med vårt fokus på kvalitet och tillförlitlighet kan du vara säker på att du får en iPhone som levererar en högkvalitativ prestanda som håller länge. Att köpa en begagnad iPhone betyder inte att den inte håller länge, alla våra mobiler har minst 80% batterikapacitet vilket gör att alla mobiler vi säljer har bra batterihälsa och ska klara av en hel dag.

Vilka renoverade iPhones kan jag hitta hos Blocket Nybegagnat?

Oavsett om du letar efter en pålitlig mobil till vardagen, eller den senaste och häftigaste modellen så har vi något för alla smaker och behov. Nedan listar vi några av våra mest populära renoverade iPhones: iPhone 12, iPhone 11, iPhone 13, iPhone 8, iPhone 14, iPhone 12 mini och iPhone 13 pro.

Vad är priset på en refurbished iPhone?

Hur mycket en refurbished iPhone kostar beror på flera faktorer som modell, ålder och skick. Till exempel är äldre modeller som iPhone SE eller iPhone 11 ofta billigare jämfört med senare modeller som iPhone 13 eller 14. Ju nyare modell desto högre pris. Skicket är också mycket viktigt, och priset beror på faktorer som mindre slitage som små repor eller skador. Ibland kan man även hitta refurbished iPhones som är nästan nya eller vars användning knappt är märkbar. Dessa kan vara ett utmärkt mellanting för den som vill ha en nyare modell till ett lägre pris, men utan att kompromissa med kvaliteten. Oavsett om du letar efter en mer prisvärd iPhone, eller vill ha den senaste modellen till ett lägre pris, har vi ett brett urval av refurbished iPhones tillgängliga för att passa alla i familjen.