Just nu!
5% extra rabatt på utvalda mobiler

Begagnad mobil med garanti

Alla modeller

Är du på jakt efter en begagnad telefon? Hos Blocket Nybegagnat erbjuds prisvärda, renoverade mobiler med upp till 50% rea från noga utvalda partners. Alla mobiler är kvalitetssäkrade, rengjorda och fabriksåterställda av experter. För en tryggare affär ingår självklart minst 1 års garanti och 30 dagars öppet köp - precis som i butik när du köper ny.

Köp en begagnad mobil tryggt med minst 1 års garanti

Är du osäker på om det är tryggt att köpa en begagnat mobil istället för en helt ny? Det är alltid tryggt att handla begagnade mobiler hos Blocket Nybegagnat. Våra partners ser alltid till att mobilen både är renoverad och rengjord, och du aldrig behöver oroa dig för att telefonen skulle vara låst till ett abonnemang. Dessutom, när du handlar via Blocket Nybegagnat får du alltid minst 1 års garanti och 30 dagars öppet köp, precis som vid köp av ny telefon. Blocket Nybegagnat är en seriös marknadsplats - kanske till och med den bästa sidan för begagnade mobiltelefoner.

Goda skäl till att köpa en begagnad mobil

Behöver du verkligen köpa en helt ny telefon? Ofta är helt nya telefoner både dyrare och mer belastande för miljön. Många av de mindre använda telefonerna vi erbjuder genom våra partners är faktiskt helt nya telefoner som har returnerats av olika anledningar. Innan de säljs vidare genomgår de strikta kontroller och kvalitetssäkring för att säkerställa att de fungerar felfritt av våra noga utvalda partners. Det gör att du kan få en mobiltelefon som är så bra som en ny, men till ett mycket lägre pris. Genom att välja en begagnad telefon bidrar du dessutom till att minska den totala miljöpåverkningen av elektronikproduktion. Du ger också en andra chans till en mobil som annars skulle slängas helt i onödan. Genom att köpa en begagnad mobil gör du ett val som både sparar pengar och resurser, samtidigt som du får en telefon med hög kvalitet och bra funktionalitet.

Är det billigare att köpa en begagnad mobiltelefon än en ny?

Vi förstår att det är viktigt för många att köpa en billig mobiltelefon, men det är också viktigt att tänka på kvaliteten man köper. En begagnad mobiltelefon är ofta klart snällare för plånboken, men det är inte alltid så stor skillnad på telefonens kvalitet när du köper begagnad eller ny. Många av våra mobiltelefoner är faktiskt helt nya som har returnerats inom ångerfristen. Generellt sett är en begagnad mobiltelefon ofta ett mer ekonomiskt alternativ för plånboken, men priset kan variera. Hos Blocket Nybegagnat kan du spara upp till 50% av nypriset på alla olika modeller vi har i lager. Genom att handla din nästan nya mobiltelefon hos oss sparar du alltid pengar.

Köp en renoverad mobiltelefon hos Blocket Nybegagnat

En renoverad mobiltelefon är en utmärkt lösning för den som kanske faktiskt vill ha en helt ny mobiltelefon, men samtidigt vill spara pengar. På samma sätt som vid köp av en helt ny telefon finns det en garantitid när du köper en nästan ny telefon av oss. När du köper en helt ny telefon ingår vanligtvis 30-dagars öppet köp, och på samma sätt erbjuder vi även denna förmån när du köper en renoverad telefon hos Blocket Nybegagnat. Utöver minst 1 års garanti och 30 dagars öppet köp finns det flera andra likheter mellan att köpa begagnat eller nytt.