Säljer en Baby Jobber Summit X3 för 2900 kr.

Vagnen är använd men i fint skick, det följer med ett regnskydd som enkelt sätts fast på handtaget (syns som en pricking påse på bilden).

Har superb fjädring och riktiga luftfyllda (pneumatiska) hjul. På grund av stora hjul så är det inga problem att navigera runt vagnen även i lite svårare terräng. Vi har själva använt den på skogsstigar vilket har fungerat fint. Vill man springa med vagnen så kan man låsa framhjulet för att undvika att hjulet börjar vobbla med en smidig spak som är lätt att komma åt från handtaget.

Vill man, så kan man ganska lätt klicka ut hjulen för transport även om vi normalt inte har behövt göra det. För att fälla ihop den skall man lösgöra två säkerhets knappar (röda på bilden), sedan lyfter man bara vagnen i ett handtag som finns i själva sätet.

https://www.babyworld.se/sv/articles/1.45.4530/baby-jogger-baby-jogger-summit-x3-svartgra

Vi skickar även med en vadderad sovsäcks-aktig grej för vinteranvändning som man normalt får köpa till som extrautrustning, en söm har gått upp där så den ser inte så snygg ut men är funktionellt ok.

Vagnen fungerar upp till ungefär fyra års ålder.

Den andra röda vagnen av märket Silvercrest köptes för runt 1000 kr, och fungerar om man man vill ha en lite smidigare vagn transportmässigt eller om man skall navigera sig runt affärer o.s.v. eller ta på flyg. Denna säljer vi för 400 men, vi kan göra en bra deal om man köper båda tillsammans.
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in