LED konvertering med en fläktlös lampa. CSP chip som ger 4000 lumen.

» Xenonvitt ljus 6000K
» Lång livslängd
» 100% ljusstyrka direkt
» Bra ljusbild

LED konvertering med CSP chip som ger hela 4000 lumen. Ljusdioderna har samma position som på en Halogenlampas glödtråd vilket reflekterar i en nästintill perfekt ljusbild. Fördelen är att den projecerar ljuset på rätt punt istället för att skicka ljuset åt olika håll. Ljuset blir inte lika "spretigt" som det kan bli med led konvertering.

I jämförelse med halogenlampan producerar LED konvertering ca 2,5 gånger mer ljus, samt att ljusfärgen är 6000K vilket ger en behaglig körupplevelse med ett ljus som inte tröttar ut ögonen. Denna lampa passar lika bra till 12V system som till 24V.

Denna led konvertering är fläktlös, multivolt, Emärkta. Lampan använder istället passiv kylning koppar och aluminium beklädnad. En enkel istallation i form av Plug N`Play gör att bytet kan ske väldigt smärtfritt och snabbt. Byt lampan och anslut kontakten till bilens strömkontakt. Klart!

En av fördelarna med LED är att den når max ljusstyrka direkt utan fördröjning. Använd den till Halvljus, Helljus eller Dimljus.

Tekniska detaljer:
Spänning: 9-32 Volt. Passar både 12V och 24V
Snabbastart - instant start, Full ljusstyrka direkt
CSP Chip
Fläktlös
Passiv kylning
Anti EMI certifierad S95/54/EC - stör ej annan elektronik
4000 lumen
2-pack