Modellår
2008
Fordonstyp
Touring
Säljer min 690 Duke för köp av större hoj. Har varit i min ägo 2 säsonger och har gått som en klocka. Det är en fruktansvärt körglad hoj och man kliver alltid av hojen med ett leende på läpparna. Den är i mycket bra skick, går bra i både motor och låda men har ett par mindre repor på plast och någon reva i dynan.

Har i skrivande stund gått 1875 mil. Bakdäck och olja är bytt för 250 mil sedan. Av framdäcket återstår ca 75-80 %. Drivpaket är bytt för 350 mil sedan. Gafflar är renoverade (packningar, lager och olja) samt att ventiljusteringjustering är gjord för ca 700 mil sedan. Service och byten av delar är gjort utav mig.

Det sitter en tailtidy och touringruta på för tillfället men jag har kvar originaldelarna.

Med följer även en verkstadshandbok på dvd-skiva (Ktm orginal). Med hjälp av den kan man plocka ner hojen i molekyler och bygga ihop den igen som om det vore en Ikea-möbel, ovärderlig för den som vill serva hojen själv.

Priset kan diskuteras vid en smidig affär, prutning sker på plats. Är ni intresserad av fler bilder är det bara att höra av sig.
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in
NYHET!
Skriv köpekontrakt digitalt

Skriv och signera juridiskt giltigt köpekontrakt direkt via mobilen eller datorn. Enkelt, tryggt och helt gratis - i samarbete med Avtal24.