Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 895 000 kr

4 rum125 m²
Tomtarea
1792 m²
Biarea
5 m²
Byggår
1885
villa Klingsta

Prästhusvägen 39

Nu är det dags för detta älskade hem på Prästhusvägen i Klingsta att få nya ägare. Här har ni ett hem att verkligen trivas i och huset står inflyttningsklart men erbjuder också stora utvecklingsmöjligheter för den som önskar.

Här finns en härlig känsla med stort lantkök med charmig veranda och en otroligt mysig trädgård med fruktträd och bärbuskar. Huset har idag tre sovrum, gäst-WC, duschrum, stort kök och ett vardagsrum med plats för både familj och vänner. I det här hemmet behöver ni inte trängas och de stora umgängesytorna finns både inne och ute.

Trädgården är generös med sina 1792 kvm och här finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. På tomten finns idag en bod med goda förvaringsmöjligheter för både trädgårdsredskap och ved.

På Prästhusvägen 39 bor ni med högt, naturnära, läge endast ca 10 minuter från Sundsvalls centrum. Plocka svamp och promenera i skogen ett stenkast från bostaden samtidigt som ni har goda kommunikationer och närhet till förskola, skola och badsjö. Detta är en bostad med perfekt läge för dig som vill bo på landet men ändå ha nära till all service.

En pärla som måste upplevas på visning! Varmt välkomna.

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Anna Östlund
Hoome Mäkleri
072-085 40 40

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs