Beställ på telefon 042-3110400 eller direkt på vår hemsida www.motorsweden.se

Leverans inom hela Sverige på normalt ca 1-3 arbetsdagar.

Prisvärd Midsize

Dirtbike X-Pro 150cc är en av våra större modeller med 17 tums framhjul och 14 tums bakhjul. Ett riktigt kraftpaket till ett riktigt bra pris. 150cc 4-takts motor och 5-växlad låda. En riktigt rolig maskin till ett mycket förmånligt pris. Försäkra dig om ditt ex av Dirtbike X-Pro 150cc redan nu, vi vet nämligen av erfarenhet att dessa brukar sälja slut väldigt snabbt.

Motor och växellåda

Dirtbike X-Pro 150cc är försedd med en 4-takts kvalitetsmotor från välkända Lifan. Överliggande kamaxel med 2 ventiler. 12hk och ett enormt vrid. Ett riktigt kraftpaket som i kombination med den 5-växlade växellådan ger en fantastisk körupplevelse. Stående cylinder och kvalitetsförgasare från Japan med manuell choke.

Hjul och bromsar

17 tums framhjul och 14 tums bakhjul ger Dirtbike X-Pro 150cc en bra sitthöjd och fantastisk framkomlighet. Grovmönstrade crossdäck av hög kvalitet. Hydrauliska skivbromsar fram och bak med 2-kolvok och kraftiga ventilerade bromsskivor ger korta bromssträckor och total kontroll även i höga farter.

Ram och sving

Ramen på Dirtbike X-Pro 150cc är av kraftig rörmodell med helsvetsade skarvar och en mängd extra förstärkningar på strategiska ställen, allt för att klara riktigt tuffa tag utan att ge vika. Lackerad stålsving av högsta kvalitet med integrerade kedjespännare och utbytbart släpskydd för kedjan.

Specifikationer
Motor: Lifan 150cc, 4-takt, 1 cylinder, luftkyld
Effekt: Över 12hk med ett grymt vrid
Startanordning: Kick
Växellåda: Manuell, 5-växlad, (1:an ner resten upp)
Drivning: Kedja
Bakdämpare: Kraftig justerbar med retur
Gaffel: Up side down Elitdämpare
Swing: Aluminium
Avgassystem: Aluminium effektblås
Bromsar fram: Hydraulisk skivbroms, Waveskiva
Bromsar bak: Hydraulisk skivbroms, Waveskiva
Tankvolym: 3 L
Hjulstorlek: 2.50 -14" fram, 3.00 - 12" bak
Sitthöjd: 78cm
Fälgar: Aluminium
Vikt: 80kg
Tändning: CDI
Maxfart: Ca. 90km/h
Maxvikt: 150kg