Modellår
70-tal
Växellåda
Manuell
Miltal
14 500 - 14 999
Tillverkningsår
1974
Bränsle
Bensin

Trygg affär

Kolla att säljaren äger fordonet, om fordonet är belånat och vad fordonet har för historik. Läs Blockets tips för en trygg bilaffär.

Se en CARFAX-rapport med bilens historik (från 35 kr)

Besiktningar, antal ägare, mätarställning. Se bilens historik (10)

Vägassistans

Vägassistansförsäkring kan aktiveras utan extra kostnad

Fri vägassistans i 3 månader. Aktivera erbjudandet

Trygghansa

7 dagar kostnadsfri bilförsäkring från Trygg-Hansa

Genom digitalt köpekontrakt eller om du har Kivra. Läs mer

Beskrivning

Vill du ha en bil på bilträffen som garanterat ingen annan har? Här är den. En 120 Y Fastback från -74. Kallades även "Fattigmansbarracudan" då den liknade Plymouth Barracuda, men inte var lika dyr. Rullat 14733 mil sen ny. Den är 45 år, med patina därefter. Ser ut som de som rullade på 70-90 talet. Inte sönderskruvad på något vis, men har givetvis sina små brister. Vad det är tar vi över telefon. Har vilat från resor på vägarna i 23 år, men nu är den i farten igen. NYBESIKTIGAD UTAN ANMÄRKNING den 14:e augusti 2019. Skattebefriad. En del saker är HELT nya på den, bla båda bromsoken fram inklusive klossar. Bakre bromsar i skick som nya. Vattenpump och bränslepump nya. Även tryckplatta och lamell, slavcylinder till kopplingen, samt batteri helt nytt. Du som köper denna vet vad det är för bil, kör vidare med patina, eller gör en riktig pärla av den. Finns knappt några kvar i Sverige, och ännu färre som är besiktigade och rullar. De är mycket populära i Finland och Australien, så intresserade därifrån är välkomna. Du som är intresserad RINGER. Skickar inga fler bilder eller nåt mailsnack före vi pratat via telefon. Ring efter 12.00 på dagen. Kvällar går också bra. Detta är en intressekoll, bud kan läggas både uppåt och neråt så får vi se vart det slutar. Bilen finns utanför Hagfors i Värmland.

Extrauppgifter från Transportstyrelsen

Märke
BMW
Biltyp
Coupé
Modell
120 Y KLB 210
Färg
Ljusröd
I trafik
1974-04-10
Drivhjul
Tvåhjulsdriven
Hästkrafter
65 Hk
CO2-utsläpp
-
NYHET!
Skriv köpekontrakt digitalt

Skriv och signera juridiskt giltigt köpekontrakt direkt via mobilen eller datorn. Enkelt, tryggt och helt gratis - i samarbete med Swiftcourt. Du som köpare kan få en 7 dagars kostnadsfri bilförsäkring via Trygg-Hansa.


Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in