Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
villa Born / Börje

Villa i Uppsala

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Kommande försäljning!

Otroligt läckert och helt ostört läge på landet! Det charmiga huset ligger på slutet av vägen och här bor man helt avskilt samtidigt som man endast har 25 minuters bilresa till centrala Uppsala. Huset består av två delar, en från 1935 med källare och en tillbyggnad från 2000 med torpargrund. På framsidan finns en stor altan i soligt söderläge och med en härlig utsikt över vidderna. Bra planlösning med välkomnande hall, lantligt kök med matplats, rymligt vardagsrum, matsal, allrum, två sovrum, renoverad dusch/toalett, rymligt och tvättstuga. Både matsalen och allrummet kan användas som sovrum. Källarplan som ger utmärkta förvaringsmöjligheter.

I den mysiga trädgården finns bl.a. två äppleträd, tre röda vinbärsbuskar, rabarber, olika sorter pioner, rosenapel, rosor (rosa och gula), massor av syrener och ett kastanjeträd. För hundägaren så finns en hundgård med koja. På den stora tomten (4961 kvm) finns dessutom en lada med verkstad/garage samt mycket gott om förvaringsutrymme, perfekt för egenföretagaren eller dig som gillar mecka.

Området kännetecknas av sin vackra natur och sitt öppna åkerlandskap. I närområdet finns bl.a. Fiby urskogsreservat och Fibysjön. På väg till eller från till Uppsala passerar man Librobäck samt Luthagen/Stabby som erbjuder ett stort utbud av tjänster. Här finns bl.a. ICA, Nelis, byggvaruhus, återvinningscentral, flera restauranger, m.m. Börje skola (förskola och skola årskurs 1-6) finns i närområdet och det trevliga samhället Vänge nås på ca 15 min och här finns pizzeria/pub, närlivs, bibliotek, kyrka, förskola och skola.

Läs mer hos Mäklarringen Uppsala

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Anton Winqvist
Mäklarringen Uppsala
070-614 14 60

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs