Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

8 500 000 kr

9 rum265 m²
Månadsavgift
4 085 kr
Pris/m²
32 075 kr
Våning
3 av 3
Biarea
30 m²
Byggår
1863
lägenhet Främre Luthagen

Sysslomansgatan 11A

Välkommen till denna etagelägenhet med en unik blandning av 1800-talscharm och modern bekvämlighet. Här finns härliga detaljer som högt i tak, handmålade kakelugnar, fina stuckaturer och vackra trägolv men också ett modernt kök och en spaavdelning.

Lägenheten ligger i ett charmigt trähus från 1863 och för att komma hit går du in på en skyddad innergård med adress Sysslomansgatan 11. Här har föreningen, som också består av ett pampigt stenhus med adress Skolgatan 31, en liten oas med gräsmatta, rabatter och uteplatser. Lägenheten har en egen ingång från gården och även ett eget trapphus med separata entréer på de två övre planen. Det finns dessutom ytterligare en trapp inne mellan dessa våningsplan, vilket gör att man kan välja på att disponera hela ytan själv eller att hyra ut tex hela eller delar av vindsvåningen.

Välskött bostadsrättsförening med låga avgifter. I närområdet finner du en välsorterad mataffär, Vasaparken, Fyrisån med fint promenadstråk samt flera restauranger och mysiga caféer. Stadskärnan når du med en kort promenad.

Läs mer hos mäklaren