Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
tomt Östhammar

Snesslinge

Nu saluförs fyra härliga tomter belägna mellan Östhammar och sommarparadiset Öregrund. Fastigheterna säljs samlat.

Tomtmarkerna är belägna utanför Lindersvik, ett perfekt läge positionerat mellan den populära sommarorten Öregrund och Östhammar. Detta är rymliga tomter om dryga 3200 kvm styck och lämpar sig således utmärkt för såväl permanentbostäder som fritidshus.

Tomterna nås med hjälp av en traktorväg till vilket det finns ett servitut och det har tidigare funnits positivt förhandsbesked för bygglov för fastigheterna. Marken är enligt taxering avsett för småhusbebyggelse och enligt utlåtande från Östhammars kommun 2017 är det goda chanser för ett nytt positivt förhandsbesked.

Här får man lugnet och den friska luften som innerstan inte kan erbjuda. I området finns det gott om grönområden och öster om fastigheten finns populära Granfjärden med badmöjlighet.

Här kan man uppföra bostäder såväl som fritidshus för den som söker lite lugn och ro med djur och natur, samtidigt som du har tillgång till all möjlig service i området. Det finns restauranger, café, livsmedelsbutiker, bank, sjukhus mm inom ca 10 min avstånd med bil. På ungefär en timme tar man sig till Uppsala och till Stockholm är det ca 1h 50 min.

I området finns det även flera grundskolor, en av de är Snesslinge Skola (från förskoleklass till årskurs tre), ca 10 min med cykel och 3 min med bil. Närmaste gymnasieskola ligger i närheten av Gimo, Gymnasieskola Forsmarks.

Läs mer hos SkandiaMäklarna Uppsala

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Mikael Blom
SkandiaMäklarna Uppsala
073-530 00 96

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs