Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Fålhagen

Lägenhet i Uppsala

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

I ett av Uppsalas allra finaste områden finns denna underbara 1,5:a, med charmiga och tidstypiska detaljer från 1930-talet. En genomgående modern och välplanerad bostad som snart kan bli ditt nya drömhem, med nyslipade plankgolv och gavelläge som ger en luftig och ljus känsla. Här bor du citynära, utan att för den delen störas av stadens brus. Du kan med fördel bjuda över flera gäster, och under varma dagar är den trevliga innergården perfekt för grillkvällar eller middagsbjudning. Innergården blir enkelt som en förlängning av din egen bostad, ett balkongsubstitut helt enkelt! Här bor du i en förening med god ekonomi och låg skuldsättning.

Belägen i fantastiskt läge, bor du här endast några minuter från centralstationen och stadens puls med restauranger, shopping, café, bibliotek och den trevliga Fyrisån. Här tar du dig enkelt också till nationer, Universitet och grönområden för den aktiva. Välkommen till njutningsfulla Fålhagen, där du omfamnas av luftiga och frodiga grönområden, gamla och vackra sekelskifteshus och färgglada fasader smyckade av klättrande rosenbuskar. Välkommen hem!

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Ackelman, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Läs mer hos HusmanHagberg Uppsala
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman
HusmanHagberg Uppsala
070-770 18 13

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs