Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 650 000 kr

2 rum53.3 m²
Månadsavgift
3 474 kr
Pris/m²
30 956 kr
Våning
2 av 3
lägenhet Salabacke

Byggmästargatan 1F

Längst ner på den lugna innergården finner du denna tvåa som med lite nya ytskikt kommer bli en riktigt härlig lägenhet!
Denna genomgångslägenhet har från balkongen utsikt över en underbart grönskande innergård utan störande hus direkt inpå.
Från sovrum och kök gör grannhusets öppna innergård att insynen minimeras och den luftiga känslan från balkongen kvarstår.

Planlösningen känns genomtänkt med en stor hall som genom en inbyggd skjutdörrsgarderob ges bra förvaring, ett ljust och renoverat kök med alla bekvämligheter och matplats, ett sovrum med skjutgarderob och plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum med golvvärme som även är förberett för badkar samt ett vardagsrum med originalparkett och utgång till balkongen i perfekt solläge.

I Salabacke bor du i lugn och ro med närhet till gröna parker för avkoppling. Du har bl.a. matbutiken Willys inom gångavstånd plus flera restauranger.
Till Gränby köpcentrum tar du dig snabbt och lätt med både buss, cykel eller bil. City och resecentrum når du lätt med cykel eller buss och för den bilburne så är det nära till de större påfarterna.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren