Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 095 000 kr

2 rum56.5 m²
Månadsavgift
3 409 kr
Pris/m²
37 079 kr
Våning
4 av 4
Byggår
1955
lägenhet Höganäs

Alriksgatan 6A

Med ett fantastiskt läge i populära Höganäs, finner du denna väldisponerade tvårummaren med trivsamma rum och härlig balkong.

Här erbjuds en ljus och rymlig hall med praktisk klädkammare, och direkt till vänster hittar du ett välplanerat kök med fräscha ytskikt och en trevlig köksö med förvaringslådor och plats att sitta. Vidare har vi sovrummet med trivsam känsla och gott om förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober med överskåp samt en skjutdörrsgarderob.
Badrummet är helkaklat och är utrustat med bl.a. tvättmaskin och sist men inte minst har vi vardagsrummet, med ljusinsläpp från två väderstreck och plats för trevligt umgänge i den öppna ytan där du även når balkongen i bästa solläge!

Här bor du högst upp i huset, granne med lummiga Höganäsparken där du kan njuta av vårens första solstrålar eller varför inte en picknick? Inom räckhåll finns allt från gymanläggningar, restauranger, Kvarnengallerian och frisör. En kort promenad bort når du både resecentrum som är perfekt för den som pendlar, och Uppsalas stadskärna med allt vad staden har att erbjuda.

Detta är helt enkelt ett perfekt boende för den som vill ha närhet till det mesta!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos Notar

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Erik Hedlund
Notar
073-323 02 21

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs