Köp direkt
Trött på frågan "Finns den kvar?" Gör en snabb affär med Köp direkt.

Köp direkt på Blocket

Nu kan du köpa och sälja grejer direkt här på Blocket. Snabbt, smidigt och dessutom säkert. Vi hanterar betalningen och håller pengarna i tryggt förvar tills köparen godkänt varan.
Köp direkt mjukstartar just nu i några utvalda kategorier och går att använda i annonser där priset är max 20 000 kronor. Snart växlar vi upp så att du kan använda Köp direkt till alla möjliga grejer du vill köpa eller sälja.

Har du en pågående annons?

Så här funkar det

Var aldrig mer sen på bollen. Hitta, köp och hämta upp. Så här funkar det:

grid content star
1. Säljaren aktiverar Köp direkt

Du kan aktivera Köp direkt när du lägger upp annonsen, senare via Mina annonser eller i en chattkonversation med en potentiell köpare.

Grid content persona
2. Köpare slår till – Rocker håller pengarna

Vi skickar meddelande till säljaren så fort köpet är genomfört. Köpet görs via vår betalpartner Rocker och de håller pengarna tills köparen kollat att allt är okej.

Grid content safe people
3. Lämna över inom sju dagar

Varan ska överlämnas inom sju dagar, efter det avbryter vi köpet och pengarna förs tillbaka till köparen. När den lämnas över kollar köparen att allt är okej.

moneyCartNoBackground
4. Betala ut pengar med ett klick

När köparen har kollat noga att allt är okej är det bara att klicka på "betala ut pengar" i chatten. Säljaren får en bekräftelse på att pengarna är påväg. Glöm inte att se till att bekräftelsen trillat in innan ni säger hejdå!

Köp med Blocketpaketet

I samarbete med Rocker!

Vår frakttjänst är ett samarbete med vår betalpartner Rocker.

De hjälper oss säkerställa att både köpare och säljare gör en trygg affär – genom att hålla pengarna i tryggt förvar medan varan skickas och väntar på att godkännas av köpare.

Läs mer om säker betalning med Rocker
On light

Som en bank borde fungera

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer