FÖRBESTÄLL REDAN IDAG
Kostnadsfri bilförsäkring från Blocket och Trygg-Hansa

När du köper en bil måste den enligt lag vara försäkrad direkt när du kör hem den. Vet du att du kommer köpa bil snart, men har inte bestämt dig för vilken bil det kommer att bli? Här kan du förbeställa försäkringen.

Förbeställ gratisförsäkring
Försäkringen täcker de första 7 dagarna efter att ägarbytet gått igenom. Du behöver bara knappa in bilens registreringsnummer hos Trygg-Hansa efter köpet för att aktivera försäkringen. Läs mer i stegen nedan.
E-post
Personnummer
Läs mer om hur Trygg-Hansa hanterar personuppgifter.
contract
1. Fyll i formuläret

Skicka in dina uppgifter för att förbeställa. Du får då ett bekräftelsemejl från Trygg-Hansa med information om hur du fyller i registreringsnummer och aktiverar gratisförsäkringen när du väl har köpt en bil.

bil
2. Välj bil i lugn och ro

Du har sedan 30 dagar på dig att hitta den bil du vill köpa på Blocket och bestämma dig för vad som passar dig.

bilkop
3. Genomför ditt bilköp

Efter att du hittat din drömbil är det dags att genomföra affären.

safety
4. Kom ihåg ägarbytet

För att gratisförsäkringen ska börja gälla behöver du genomföra ägarbyte av bilen hos Transportstyrelsen. Därefter återstår bara att knappa in bilens registreringsnummer hos Trygg-Hansa för att aktivera din gratisförsäkring.

Förbeställ idag – aktivera senare

Förbeställningen är giltig i 30 dagar och du aktiverar försäkringen först när du har köpt din nya bil. Det gör du enkelt genom att knappa in bilens registreringsnummer i ett mejl du får från Trygg-Hansa. Om du inte hittar någon bil som passar dig inom 30 dagar behöver du inte göra något, din förbeställning avbryts i så fall automatiskt. För att du inte ska missa att aktivera din gratisförsäkring kommer du att få uppföljande mejl om aktiveringen från Trygg-Hansa.


Läs mer om försäkringen och vad som ingår


driving
Frågor och svar
Vad innehåller bilförsäkringen?
Vilka villkor gäller för bilförsäkringen?
Fullständiga villkor och ytterligare information

Försäkringsvillkor

Erbjudandet och försäkringen förutsätter att fordonet inte redan är registrerat hos ett annat försäkringsbolag efter ägarbytet. Försäkringen omfattar endast bilar eller lätta lastbilar till ett värde av max 1 000 000 kr som säljs av en privatperson till en annan privatperson och som inte används i samband med kommersiell verksamhet. Försäkringen gäller bara om ägarbytet sker senast 100 dagar efter att annonsen publicerades på Blocket (maxtid för en annons utan förnyelse är 60 dagar). Erbjudandet gäller inte om du har gjort mer än 5 bilköp under de senaste 12 månaderna.
Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer