Här kan du köpa en designerväska
var köpa designer väska

Köp designerväskor till fyndpriser

Ska du köpa en designerväska? Hitta den begagnad och spara tusenlappar! Vi tipsar om hur du gör ett riktigt kap.

Oavsett om du letar efter en ny Acneväska eller en Louis Vuitton kan du hitta många nya och äldre modeller på Blocket. Spana in vilka väskor som finns begagnade innan du köper en ny, tipsen nedan kan leda dig till ett riktigt kap.

Bestäm dig för storlek

Innan du slår till på en designerväska behöver du fundera på hur stor väska du vill ha. Är det en liten, nätt variant som du vill använda till fest? Eller en att ha i vardagen som ska rymma både laptop och ombyte?

Spana in utbud

Om du behöver inspiration till vilket märke din designerväska ska vara är det dags att spana in utbud.

Jämför priser

När du väl hittat en designerväska som du fastnar för – jämför annonser och priser. Jämför också med hur mycket väskan hade kostat som ny. Du kommer förmodligen upptäcka att du kan spara tusenlappar genom att köpa en begagnad väska i bra kvalitet.

Säkra upp ditt köp

När du köper dyrare saker såsom en designerväska på Blocket kan du välja frakt med köpskydd. Då får du hem din vara och kan godkänna köpet innan pengarna betalas ut till säljaren.

Undvik förfalskningar

På Blocket är de allra flesta säljare seriösa, men se ändå upp så att du inte köper en kopia. Här kan du dels titta om priset är för lågt satt, dels köpa av en säljare som har verifierat sitt konto med BankID. Du får då en tryggare affär eftersom köpet kan härledas till en specifik person. Annonser och profiler hos säljare som är verifierade är märkta med en checksymbol.
Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer