Hyra lägenhet i andra hand
Hyr tryggt i andra hand med Blocket
  • Verifierade hyresvärdar och schysst hyresavtal.
  • Hyr utan deposition.
  • Personlig service under hela uthyrningen.
Hitta ditt nästa hem
Sök bland tusentals bostäder i första- och andrahand

Letar du lägenhet?

Det är tryggt och enkelt att hyra lägenhet genom Blocket Bostad. Vi är med dig hela vägen från avtal till utflytt.

bb bankId
Verifierade hyresvärdar och schysst hyresavtal

Alla våra hyresvärdar är verifierade med BankID för din säkerhet. Vi fixar ett avtal som skyddar dig under hela hyrestiden. Det är framtaget av våra jurister och anpassas enkelt efter bostaden du ska hyra.

image invoice
Säker hantering av din deposition

Vi förvarar din deposition under hela hyresperioden på ett säkert sätt. Vi hanterar också alla hyresbetalningar och din första hyra betalas inte ut till hyresvärden förrän du flyttat in och bekräftat att allt är i sin ordning.

color bubble
Stöd och medling genom hela uthyrningen

Vi finns här för dig under hela hyrestiden. Hör av dig om du vill ha stöd och råd. Vi har öppet 9-21 alla dagar i veckan och du får vanligtvis svar inom två minuter. Allt för att du ska känna dig trygg när du hyr!

Hyra tryggt

Vad kostar det att hyra via Blocket Bostad?

Digitalt avtal, depositionstrygghet, hantering av hyresbetalningar och support ingår i vår tjänst för dig som hyresgäst och kostar 4,95% av hyran per månad. Den avgiften heter Serviceavgift och läggs på din hyra varje månad. Den syns på fakturan vi skickar ut till dig. Det betyder att om en bostad har 8000 kr i hyra kommer du betala 396 kr/månad i serviceavgift och din totala månadskostnad blir 8 396 kr. Det tycker vi är en ganska billig peng för att få sova extra gott om nätterna.

Hyra_tryggt2

Fem tips till dig som vill hyra en bostad tryggt

Sök bostad på trygga marknadsplatser där alla hyresvärdar är verifierade, för att minimera risken att bli lurad. Blocket Bostad är en sådan. Kolla även att personen har rätt att hyra ut bostaden, genom att kontakta hyresvärden om det är en hyresrätt, eller bostadsrättsföreningen om det är en bostadsrätt. Om det visar sig att det inte finns något tillstånd riskerar du att bli av med bostaden om den olovliga uthyrningen upptäcks.

Till våra fem tips här
Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer