Sälja Mobil & Surfplatta
Salja mobil och surfplatta

Dags att sälja din gamla mobil eller surfplatta?

När du säljer din gamla mobiltelefon hjälper du miljön samtidigt som du får extra pengar.

I Sverige säljs runt 2-3 miljoner nya smarta telefoner varje år och används i genomsnitt i 18 månader. Siffrorna innebär att cirka 5 000-10 000 telefoner om dagen riskerar att hamna hemma i en låda eller slängas.
Produktionen av mobiler kräver miljöfarlig arsenik och cyanid. De innehåller dessutom flera metaller som orsakar konflikter i Centralafrika – såsom mutbrott, penningtvätt och brott mot mänskliga rättigheter. Så släng aldrig din mobiltelefon - låt hellre en ny ägare ta över den! Snittpriset för en mobil är 2 814 kr på Blocket så det finns pengar att tjäna.
Fabriksåterställ mobilen/surfplattan och radera all information på minneskortet. Radera även all eventuell inloggningskod. Om du har en nyare iPhone eller iPad bör du även se till att logga ut från iCloud. Glöm inte heller att skicka med tillhörande laddare vid försäljning av mobil eller surfplatta. Sist men inte minst, glöm inte att ta ut sim-kortet från din telefon!
Vad väntar du på? Lägg in en annons idag!

Sälj med Blocket Nybegagnat

Med Blocket Nybegagnat kan du sälja din telefon snabbt och enkelt till vår partner.
1. Prisuppskattning

Få en prisuppskattning på under två minuter och lämna sedan in mobilen eller surfplattan gratis hos ett postombud nära dig.

2. Trygg försäljning

Våra partner PhoneHero säkerställer en trygg och säker försäljning och ser till att all data på enheten raderas på rätt sätt.

3. Utbetalning

När mobilen har granskats får du utbetalningen via Swish. Vid ändrad prisoffert har du möjlighet att få tillbaka enheten gratis.

Sälj med Blocket Nybegagnat

Blocket är en del av Schibsted marketplaces.
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer