Sälja Högtalare & Hörlurar
Salja hogtalare och horlurar

Sälj dina gamla högtalare och annan HiFi-utrustning

Läs våra enkla tips om hur du snabbt och smidigt rengör och säljer högtalare, hörlurar och annan ljudutrustning.

Komponenter i ljudprodukter oxiderar när de ej får leda ström, gummit åldras och inte minst brukar det komma in damm när man har produkterna undanställda. Har du ljudutrustning hemma som inte används - sälj den vidare så fort som möjligt!
Oavsett skick bör alla ljudprylar rengöras innan försäljning, särskilt högtalare tenderar att suga åt sig damm. Det mest skonsamma sättet att rengöra en högtalare är att använda en klädvårdsrulle som drar till sig damm, i motsats till en duk eller trasa som kan trycka in dammet i högtalaren.
Hörlurar bör rengöras noga innan försäljning då de lätt blir smutsiga. Ta isär avtagbara gummidelar och rengör med en trasa fuktad med lite diskmedel. Icke avtagbara delar är oftast vattenkänsliga och kan borstas med en torr tandborste. Mindre smuts försvinner med en tops.
Vid försäljning av alla typer av ljudprodukter är det viktigt att extrakolla så att alla nödvändiga sladdar skickas med - samt att ljudet funkar som det ska. Var beredd på att köparen vill testa utrustningen på plats så att hen slipper köpa grisen i säcken.

Nu är det dags!

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer