Foton till bilannonsen
Foton till bilannonsen

Så tar du bäst foton till din bilannons

Vill du få din bil såld snabbt på Blocket? Då är bilderna avgörande. Här är 5 fotostilar som visar din bil från dess bästa sida.

1. I kvällssol med dramatisk himmel

Dramatik säljer, så är det bara. Ta hjälp av naturen som dramatisk kuliss och väck bilköparnas intresse med din bil framför en mäktig himmel.

2. I tuff streetmiljö

En tuff bil ska posera i en minst lika tuff miljö. Ett hamnkvarter, en cool industrilokal eller en bro som bakgrund kan addera den där balla känslan som får din bil att nästan sälja sig själv.

3. Med fartränder

Speed, racing och rally. Här är det fartränder som gäller för att ytterligare förstärka känslan av att det kommer att gå undan med den här bilen. Be någon annan fota bilen när du kör den i skogen eller på en stor grusplan. Den här typen av bilder tilltalar den äventyrliga personen i oss - den som vet hur kul det är med fart, bilar och motorer!

4. I slotts- eller herrgårdsmiljö

Slott och herrgård handlar om status och stil. Och vem vill inte känna sig lite som en kunglighet eller en riktig drottning? Har du en herrgård eller ett slott i närheten att fota ditt vackra fordon framför så är det ett vinnande koncept för din bilannons.

5. Med havsutsikt

Många väljer att placera sin bil framför ett hav när de fotar inför Blocket-annonseringen. Bevisligen fungerar det – för bilarna säljs. Kanske är det för att det vida havet viskar om frihet, och just frihetskänslor går ju ofta hand i hand med bildrömmar.

Har du tagit schyssta bilder?

Blocket är en del av Schibsted marketplaces.
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer