Barnvagnarna som är bäst i test
vilken barnvagn är bäst i test

Här är barnvagnen som är bäst i test

Behöver du hjälp att hitta rätt barnvagn? Kolla in vår topp 3-lista över vilka barnvagnar som är bäst i test.

Barnvagnsdjungeln kan vara snårig. Kolla in vår topp 3-lista över vilka modeller som får bäst betyg innan du slår till. Vi har sammanställt resultatet från flera olika aktuella tester.

1. Britax Römer Smile 3

Här är en barnvagn som kammar hem favoritplats i fyra tester – Dagens Fokus, Pricerunner, Test.se och två av tidningen Mamas experter väljer denna som favorit. En av experterna kommenterar bland annat: “Britax Smile 3 är en allround-vagn som passar överallt och som är helt okej att lasta i och ur en bil.”

2. Bugaboo Fox 3

Bugaboos Fox 3-modell är favoriten i premium-klassen hos testsajten Hemfakta och även bästa premiumval när Pricerunner listar de bästa vagnarna. Hemfakta skriver: “Det här är en riktigt högkvalitativ och dessutom snygg barnvagn, med många fördelar”.

3. Emmaljunga NXT60

Emmaljungas NXT60 hamnar också högt upp i många listor – den är bland annat favorit hos en av Mamas barnvagnsexperter som tycker att: “Emmaljunga NXT60 ger mycket barnvagn för pengarna och är en bra allround-modell som uppfyller vagnbehoven hos väldigt många familjer. Man kan dessutom välja om man vill ha en vanlig eller en ergonomisk sittdel". Klart att kidsen även ska ha bra ergonomi!
Den är också en av Hemfaktas utmanare, hamnar trea hos Test.se och femma hos Pricerunner.
Kolla också in Blockets barnvagnsguide innan du bestämmer dig.
Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer