Här hittar du begagnade prylar från Polarn O. Pyret
vart hittar jag polarn och pyret begagnade prylar

Så hittar du begagnade prylar från Polarn O. Pyret

Prylar och kläder till barn är perfekta att sälja och köpa begagnat. De håller bra kvalitet och det är bara ett plus om kläderna har tvättats och redan är mjuka. Polarn O. Pyret är ett populärt märke. Vi guidar till hur du hittar dem på Blocket.

Polarn O. Pyret är ett favoritmärke bland många barnfamiljer. Deras färgglada och mönstrade kläder håller länge och säljs ofta vidare. Och det är inte bara barn som kan dra nytta av den bra kvalitén – du vet väl att Polarn O. Pyret även har vuxenkläder? Vi guidar till hur du hittar kläder från Polarn O. Pyret för både dig och dina barn.

1. Sök bland barnkläder och skor

Bland Blockets olika kategorier hittar du “Barnkläder och skor” där du lätt söker efter märkets namn “Polarn O. Pyret”. Tänk på att märket är vanligt att stava på olika sätt. Så testa med varianter, såsom “Polarn och Pyret” – som faktiskt ger fler träffar.

2. Sök bland kläder och skor

Om du är ute efter större storlekar söker du i kategorin “Kläder och skor”. Kom ihåg att även här söka på varianter av stavning.

3. Sök bland barnartiklar och leksaker

En hel del prylar från Polarn O. Pyret går också att hitta under kategorin “Barnartiklar och leksaker”. Här kan du exempelvis få fram fina filtar, roliga hoppgungor och varma åkpåsar.

4. Be säljaren om bild på märkning

Kopior av kläder och prylar kan förekomma, även om de allra flesta säljarna på Blocket är seriösa. För att ändå säkra upp ditt köp kan du be säljaren om foto på märkeslappen i plagget eller på prylen så att du ser att det är en riktig Polarn O. Pyret. Du kan också välja frakt med köpskydd. Då kommer varan hem först och du godkänner köpet innan dina pengar betalas till säljaren.
Blocket är en del av Schibsted marketplaces.
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer