Den fula Ankungen... Så kallar en del denna motorhistoriskt intressanta skapelse, medans andra tycker den är underbar i sin kubistiska form...

Giggle, En samtida konkurrent om uppmärksamheten med Honda Zoomer, men klart mer sällsynt .

Kollar intresset då jag kikar lite på ett annat nytt, lika intressant objekt som då kommer kräva den plats min Giggle står på

Just detta exemplar är lite av ett under från denna epok, nästan så bra den kanske inte finns.... Totalt repfri, allt i ABSLOUT TOPPSKICK & endast 318 Mil, unika original tillbehör, En ägare..

Samtliga handlingar, inklusive inköpskvittot från första dagen finns och följer mopeden.

Du som gärna syns, och/eller har ett intresse för det ovanliga har nu möjlighet att bejaka ditt begär i denna Yamaha Giggle, även känd under beteckningen C3, Vox & XF50x.

Detta exemplar har färgsättningen som oftast ses som urfärgsättningen för modellen - Solid-gul kombinerad med vitmetallic.

2 originalmonterade tillbehör i form sv lastrack fram och bak, varav den främre är så ovanlig att den t.o.m. är svår att hitta internetbilder på.

Köpt mopeden av den första ägaren, en dam i mogen ålder som körde i ytterst begränsad omfattning de första 2-3 åren. Därefter har den varit stilla i ett garage tills nu och den står fortfarande på samma vis då jag köpte den för att bevara - inte åka.

Stor service utförd i år av det enda skälet att hon ville att nästa ägare skulle få det allra bästa att åka på.

Man kan fråga sig om det var nödvändigt när den använts så lite?

Men visst, har den stått still i nästan 10 år så är det önskvärt att allt är genomgånget.. Även om den alltid förvarats inomhus, under dammtäcke.

Motorn låter som en viskning, bromsarna tar bättre än många moderna, Skicket är TOPP.

Klass 1, gör 45.. 4-takt, insprutning, bränslesnål och... Tja, det är ju inte det som gör just denna moped...

Det finns ett pris i annonsen,  & jag har önskemål om att det finns ett gott mått av respekt för detta pris.

Mvh, Tomas
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in