Längd
6 meter
Båttyp
Motorbåt
Daycruiser på 21 fot (ca 6,40m) med en inombordare från Volvo Penta. 4-cyl, 135 hkr, sjövattenkyld. Båt och motor från 1995. Ligger på Muskö.

Fakta:
Båten går fint i sjön och det går att sova i ruffen om man vill, vi använder den mest till att ha torr packning i samt att barnen gillar att vara där. Ok skick på det mesta men båten är från -95 vilket gör att det finns skavanker.
På hela durken ligger blå matta vilket varken blir varmt eller halt som teak kan bli, men blir å andra sidan blött och sandigt.. vi har tyckt att det har varit bra för barnen.

Kapellet är snyggt och tätt från utsidan men har en missfärgning på insidan. Det är sanerat och impregnerat men inte så fint att titta på inifrån.

Gammal gps/plotter: Garnin 172C som funkar.
Separat ekolod från Garmin, ca 3 år gammalt.
Stereo och högtalare.

Motorn: Skälet till det låga priset är att det i år blev något fel på förgasaren/bränsletillförseln så när man ska gasa upp båten från låg fart till hög fart så måste man "smyga" med gasen.
Jag orkar inte engagera mig idet, men misstänker att rengöring/förgasarbyte gör susen.
Motorn är den minsta i serien vilket ger en snål förbrukning när man kör relativt sakta men drar såklart mer om det är full gas hela tiden. Toppfart ca 28 knop och marchfart ca18-20.

I övrigt bytte vi bälgar, batterier (2 st) och generator förra året. Motorrumsfläkt samt hydralslangar till drevlyft/tilt byttes för 2 års sen. Samtidigt bytte de även axellager.

Till båten säljes också en upptagningsvagn från BT-trailer. Maxlast 1200kg och max 30km/h. Ny winch och nya hjullager. Vagnen vill jag ha 10.000kr för och den säljes inte utan båt. (Däremot får du köpa båt utan vagn om du vill).
NYHET!
Skriv köpekontrakt digitalt

Skriv juridiskt giltigt kontrakt direkt på datorn eller i mobilen. Signera enkelt med BankID samt möjlighet att få 20 dagars kostnadsfri helförsäkring från Svenska Sjö. Tryggt, enkelt och helt gratis i samarbete med Swiftcourt-köpekontrakt.


Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in