Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
villa Norrtälje

Villa i Norrtälje

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Utlunda Byväg 43 erbjuder ett privat och naturskönt läge intill Norrtäljeviken med fin vy över åkermark bort mot vikens vattenspegel. Huvudhuset är från förra sekelskiftet med väl bevarad charm och i mycket fint underhållet skick. Huset har fint ljusinsläpp som tillsammans med färgsättning och hög takhöjd ger en luftig boendemiljö. Flertalet eldstäder och vedspisen i köket sätter även det en härlig prägel. Åt öster med utsikt mot viken finner man en frukostveranda och kvällens måltid avnjuter man på framsidans uteplats åt väster.
Lummig och mysig trädgårdstomt med många olika ytor där man kan finna ro för själen. Den insynsskyddadade tomten når man via smidesgrindar med motor och fjärrstyrning, detta borgar för en privat känsla.
Ett riktigt fint och välbyggt orangeri finns på tomten samt en garagebyggnad med vidbyggd carport samt båtplats under tak. Här finns också ett fint gästhus med alla bekvämligheter och en storlek som gör det möjligt till åretruntboende. En bra möjlighet till intäkt vid uthyrning om man önskar.
I ena änden av gästhuset finns en fin vedeldad bastu med utsikt mot viken. En våning ner så finner man en pizzaugn och ett mysigt rum i källaren, i anslutning finns ett rymligt inglasat uterum med vy ner mot Norrtäljeviken. Här har man skapat en riktig oas att bara umgås och det riktigt bra. Huset har larm installerat och fiber indraget.
Utlunda når man bekvämt på 7 min från Norrtälje. Från tomten har man endast någon minuts promenad ner till Lunda Brygga där badmöjlighet finns, eller så tar man en promenad på några minuter till närbelägna Lunda badplats. Möjlighet till båtplats finns, för detta är det en särskild kö.

Läs mer hos Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Henric Johansson
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
070-840 00 22

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs