Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 975 000 kr

7 rum165 m²
Tomtarea
567 m²
Byggår
1973
Energiklass
villa Hässelby Södra Villastad

Valfrid Brodds väg 71

Välkomna till detta trivsamma och högt belägna hus där ni från övre plan får en glimt av Mälarens glittrande vatten!
Ett välplanerat och funktionellt hus med öppen planlösning, stora sällskapsytor och 4 sovrum. 70-tal när det är som bäst både vad gäller funktion och planering.
Vardagsrummet på övre plan, där ljuset flödar in tack vare stora fönster, inbjuder till trevliga sammankomster för familj och vänner tack vare den öppna planlösningen mot matrummet och närhet till köket. Från rummet är det utsikt över takåsarna i närområdet och i bakgrunden ser ni Mälaren. Köket med bevarade tapeter i glada 70-tals färger är välplanerat och erbjuder en rymlig matplats för familjen. På nedre plan finns ett stort allrum med utgång till insynsskyddad trädgård där ni kan ha trevliga grillmiddagar fram emot våren och sommaren. Vidare finns 4 ordentliga sovrum, badrum, separat WC, tvättstuga samt flera förråd alternativt klädkammare.
Huset är i originalskick och har renoveringsbehov.
Friköpt tomt med gräsmattor, buskar samt en spännande träddunge där barnen säkert kan bygga kojor. Garage samt möjlighet att parkera ytterligare en bil på tomten. Huset är beläget i ett omtyckt och lugnt villaområde med gångavstånd till Mälaren och dess vackra promenadstråk samt många fina badplatser. Närhet även till Riddersviks Gård och gröna naturområden vid Tempeludden.
Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren