Perfekta för Musik,tall eller ett smalare band.

2 Stycken professionella 12 tum högtalare med 2000 watt kraft var. Dom 2 mikrofonerna är perfekta för tall, sång, instrument och karaoke. Varje mikrofon har 15 meters kablar. Man kan spela musik genom högtalarna med telefon. Med tillräckligt mycket volym för att fylla även större rum. QSC är ett av dom bästa märken på marknaden och ljudkvaliteten är en av dom bästa man kan hitta. Högtalarna har en inbyggd 3 kanals mixer. Men extra mixer kommer med för band.

2x QSC K12.2 | 12 Tum, 2000 watt per högtalare. | med upp till 30 meters kablar mellan högtalarna.
https://goo.gl/AnvaaL

2x Högtalarstativ | Min / Max höjd | 127 / 193 cm

2x Akg C1000 S | 2 stycken handhållna mikrofoner med 15 meters kablar.

1x 15 Kanals mixer

Allt som behövs kommer som Mikrofonsladdar, Högtalarsladdar, Förlängare och andra sladdar.

Har ni några frågor om utrustningen eller vill ni veta mer så kan ni gärna kontakta mig genom hygglo. 😁

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Om ni undrar varför priset är så lågt så är det därför att vi har valt att hyra ut oftare men med ett lägre pris. all utrustning vi hyr ut är professionell så att ditt event kommer att bli en succe.

Vi har också en flexibel avbokningstid vilket betyder att om du ångrar dig 2 dygn före starten av uthyrningstiden så behöver du inte betala nåt. Mindre än 2 dagar 50 % och mindre än 1 dag så utgår ingen återbetalning.

Pris per dag: 1000
Pris för 3 dagar: 1200
Pris för 7 dagar: 1400