Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 950 000 kr

3 rum101 m²
Månadsavgift
4 923 kr
Pris/m²
49 009 kr
Våning
2
lägenhet Nacka-Tollare

Tollareslingan 3

Unik och påkostad 3:a om 101 kvm som lätt kan bli en 4:a! Här erbjuds en perfekt planlösning med rymliga sociala ytor i kombination med 2 eller 3 sovrum. Lägenheten är belägen i nya underbara Tollare och bjuder på genomgående exklusiva och smakfullt utvalda materialval vilket ger ett förstklassigt livsstilsboende.
Stilrent maskinellt fullutrustat kök i anslutning till vardagsrummet och matsalen, bra sovrum, stora badrum och det ena med tvättmaskin/torktumlare, generösa fönsterpartier och flera smarta förvaringslösningar ger ett svårslaget boende för den stora familjen som paret. Genomgående golvvärme i hela lägenheten vilket ger en skön komfort. Balkongen är pricken över i:t. Här bor du bekvämt med garage i källaren och hiss som går hela vägen ned. Varmt välkomna!

INTERIÖR

---Inbjudande hall där man på en gång slås av lägenhetens fräschör och exklusiva känsla. Gott om avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av en rymlig garderobsvägg. Vitvaxad parkett i ek samt målade väggar.

---Det första sovrummet är stort och rymligt och passar precis som det andra sovrummet som master bedroom. Garderober för bra förvaring. Vitvaxad parkett i ek samt målade väggar.

----Det andra sovrummet med två fönster vilket gör det lätt att förvandla detta rum till två sovrum och därmed disponeras lägenheten som 4 rok. Vitvaxad parkett i ek samt målade väggar.

----Underbar social del där vardagsrum, kök och matsal ligger i anslutning till varandra med fantastiska fönsterpartier med fönster i tre olika väderstreck. Som pricken över i nås även här den mysiga balkongen. Vitvaxad parkett i ek samt målade väggar.

----Köket är en fröjd för hemmakocken. Påkostat med snygg design och plats för många nära och kära att samlas. Utrustat med side by side kyl och frys, diskmaskin, ugn, spis, skafferi samt massvis med förvaring. Vitvaxad parkett i ek samt målade väggar.

---Lägenheten har belönats med två lyxiga badrum i sobra och smakfulla materialval. Det ena badrummet är utrustat med dusch, wc samt handfat. Det andra badrummet är större och utrustat med badkar, wc, handfat samt praktisk tvättpark med tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänk samt skåp.

OMRÅDET

Här saluförs ett boende i natursköna Tollare i Nacka. På den södra delen av Boo-halvön med det soliga Lännerstasundet nedanför slänten, hittar du Tollare. I dagsläget byggs fastigheter fortfarande. På sikt kommer strandpromenad ringla fram längs med vattnet. Badbryggor för soliga och lata dagar, morgonrockavstånd är en ynnest! Ut till Mårtens Holme finns en bro. På kajen öppnas en restaurang inom kort. Bussen går från Tollare Torg, vilket ligger utanför fastigheten och tar mellan 15-25 minuter in till Slussen beroende på tid på dygnet. På Tollare Torg finns närlivs, yogastudio och ett gym. Sushi finns vid Petri Skola. I framtiden planeras det även att Vaxholms båtarna ska lägga till i Tollare. Nybyggda Johannes Petri skolan finns ett par minuter från fastigheten, vilket är både F-6 skola samt förskola, det f

Hiss finns
Läs mer hos Vision Fastighetsmäkleri