Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Hammarby Sjöstad

Textilgatan 25

Välkommen till en ljus och luftig 3:a perfekt belägen högst upp i ett av de arkitektritade HG7-husen i idylliska Hammarby sjöstad. Lägenheten går i modern stil och är fylld av luft och ljus med genomgående stora fönster och en härlig öppen planlösning. Som pricken över i har du också en underbart stor terrassliknande balkong som gjord för mysiga grillkvällar och sommarhäng. Friköpt tomt dvs föreningen äger marken.

Du har skärgården och stadslivet runt hörnet. Området erbjuder härliga långpromenader runt Hammarby Sjö. Massor av trevliga restauranger och vattenhål både nära och på promenadavstånd via den mysiga lokalfärjan.

Hammarby Sjöstad är en av Stockholms nyaste stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med direkt närhet till både natur och vatten samt ett utvecklat miljötänk.

I Hammarby Sjöstads marina miljö har du nära till både natur och storstadens alla bekvämligheter och möjligheter. I området finns mängder av restauranger, caféer och butiker vilket bidrar till områdets charmiga atmosfär. Här finns givetvis även post, bank, apotek, dagis, kyrka, bibliotek och allt annat som du kan önska dig. Området kombinerar verkligen det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur med vatten inpå knuten.

Närområdet
I närområdet finns även Sickla sjö som erbjuder barnvänlig badstrand och flertalet badbryggor. På vintern går det för övrigt även att åka slalom i Hammarbybacken som vintertid lyser upp kvarteren och varför inte avsluta med after ski på restaurang Göteborg. Hammarby Sjöstad gränsar även mot Nackareservatet och inom några kilometer finns trevliga Hellasgården. Hellasgården är perfekt för bad sommartid och långfärdsskridskor vintertid. Inom behagligt promenadavstånd finns populära Sickla köpkvarter där det finns mängder av affärer, butiker, biografer, fik och restauranger.

Kommunikationer
Kommunikationerna är utmärkta och dina vänner når dig lätt med cykel, båt, tåg eller buss. Tvärbanan trafikerar Alvik-Hammarby Sjöstad via Liljeholmen och Gullmarsplan (där du ansluter till tunnelbanenätet). Inom kort gångavstånd finns även busslinjerna 71, 74 och nattbuss 96. Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Båttrafiken med m/s Lotten och m/s Lisen är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm med 10 till 15 minuters intervall mellan 06.00 och 24.00. På Södermalm får du även kontakt med flera busslinjer som tar dig vidare. M/S Emelie trafikerar Hammarby Sjöstad - Nybroviken med ett stopp på Djurgården och Gröna Lund.

Boendeparkering
Är du folkbokförd i stadsdelen kan du få tillstånd för boendeparkering på gatan. Ansök hos trafikkontoret på tfn 08-508 263 00. Du kan även gå in på deras hemsida http://www.stockholm.se/boendep och fylla i din ansökan där.

Byggnad
Byggår: 2013-2014
Uppvärmning: Fjärrvärme
Hiss: Finns

HG7
Kreativt, nyskapande, internationellt, kraftfullt, lekfullt, industriellt, modernt, självsäkert, kompromisslöst. I Hammarbys hamnkvarter har 6 av landets skarpaste och mest nytänkande arkitekter rita

Hiss finns
Läs mer hos BOsthlm

Välkommen på visning

  • Söndag 10 nov
    Välkommen på visning

Ansvarig mäklare

Sara Wennertorp
BOsthlm
073-346 46 49

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs