KANONPRISER, FRÅN 2499!
MasterTourque Serien

Spara 1000:- lappar och få en riktigt bra propeller. HOS oss behöver du bara köpa 1st propeller, du får byta sort och stigning tills du är nöjd gäller givetvis till efter test oavsett tidpunkt, krav propellern skall vara i i nyskick och med kartong!

Vårt motto:
Vi skall ha bästa sort, stigning och bästa pris till varje båt och motor och vi skall kunna propellrar bättre än någon annan!

Har du alltid önskat dig ett par knop till och eller bättre acceleration, men blivit skrämd av priset för en stålpropeller? Snåla inte, det är propellern som gör båten. Turning Point Express är en riktigt bra propeller och med rätt sort och stigning får du både högre fart och bättre bränsleekonomi.

Turning Point MasterGuard prisexempel:

Turning Point Express STÅLPROPELLRAR
TP Express 3 1/2" 40-75 HK 2499:- (+ hubkit 390:-)
TP Express 4 1/4" 40-150 HK 3690:- (+ hubkit 690:-)
TP Express 4 3/4" 135-300 HK 4990:- (+ hubkit 690:-)

Har du en TP-propeller sedan tidigare behöver du inte köpa ett hubkit.

Våra propellrar kommer direkt från Turning Point i USA, utan mellanhänder! (TP är en av de 3 stora tillverkare, och tillverkar även OEM-propellrar (original) åt ett flertal motortillverkare.

Dessa priser gäller Turning Points MasterGuard-serie. Priserna är inkl. moms och det mesta finns hemma på lager!

Uppgradering av din aluminiumpropeller till en Turning Points Express stålpropeller är en mycket god investering för din båt. Den nytänkande designen ger dramatiska prestandaförbättringar och bränslebesparing och ökat nöje för dig som båtägare. Ofta ger en stålpropp så goda bränsleekonomiska förbättringar att investeringen betalar sig snabbt i minskad bränslekostnad och ökad körglädje.

Det är propellern som gör båten. för en liten peng i förhållande till båtens värde kan du få en mycket trevligare och roligare båt.

Våra propellrar passar bland annat till följande motorer Volvo Penta SX, OMC Cobra, Mercruiser, Alfa, Bravo I II, Evinrude Johnson, Suzuki och Yamaha mm. Vi har även mindre aluminium- och stålpropellrar för "små" utombordare.

För att hitta rätt propeller till din båt se vår hemsida, maila eller ring oss! Vi kan propellrar och hjälper dig så du får rätt propeller till just dina användningsområden! Vi har även en Stigningskalkylator och Propellerväljare på vår hemsida!

Klicka på länken här nedanför för att komma direkt till vår hemsida,
så kan du äntligen få åka med propeller som ger din båt det du saknat.