Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
radhus Björnövik

Smedtorpsvägen 19D

Välkommen till ett modernt och nybyggt kedjehus i Björnövik strax utanför centrala Norrtälje. Här bor man i ett mycket familjevänligt område med närhet till härlig natur och promenadavstånd till badplats och skidbacke. Huset bjuder på 5 rok med 3-4 sovrum, 3 uteplatser, 2 badrum, tvättstuga. Nedervåningen har en öppen och luftig planlösning mellan det välutrustade köket med praktisk köksö och vardagsrummet med vy emot altanen och trädgården. På husets framsida finns en stenbelagd uteplats samt carport och uppfart för 2 bilar. Ifrån området är det bra buss kommunikation samt bekvämt cykelavstånd till centrala Norrtälje. Varmt välkommen på visning!

Hall/Entré

I hall finns en garderob med förvaringsmöjlighet samt kakel innanför entrédörren.

 

Kök/Vardagsrum

Köket är centralt placerad i huset, välutrustat med praktisk köksö med bardisk. Strategiskt tilltänkt matplats med plats för stort matbord. Köket har vita högblanka luckor samt flertalet högskåp med bra förvaring. Vitvaror: Ugn och micro snygg inbyggt i högskåp, stående frys och kyl, diskmaskin, induktionshäll, samtliga vitvaror är av märket Siemens. 

Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger trevlig känsla för samvaro och i vardagsrumsdelen finns bra plats för tv och soffgrupp. Vardagsrummet har stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp och vy och emot altan/trädgård. Vitmålade väggar samt parkettgolv. 

Tvättstuga

Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Tvättbänk och överskåp med bra förvaring. Vitmålade väggar samt mörkt klinkergolv. 

Badrum nedervåning

Helkaklat badrum med duschhörna.Vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv samt handdukshängare. Vit kommod med förvaringsmöjlighet samt badrumsskåp. 

Hall övervåning/Badrum

I hallen på övervåningen finns en rymlig klädkammare. Hallen har vitmålade väggar samt parkettgolv. 

På övervåningen finns även här ett helkaklat badrum med duschhörna. Vitkaklade väggar samt mörkt klinkergolv. Stor kommod med förvaring samt badrumsskåp. 

Sovrum 1/Terrass

Rymligt sovrum på 12.7 kvm med skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar samt parkettgolv. Via sovrummet når man den härliga terrassen, här kan man spendera härliga sommardagar med sol och umgänge.

Sovrum 2

Sovrum ,10.8 kvm, med en garderob. Vitmålade väggar samt parkettgolv. 

Sovrum 3

Sovrum ,10.2 kvm, med en garderob. Vitmålade väggar samt parkettgolv. 

Allrum/Sovrum 4

Rymligt rum ,12.9 kvm, med en garderob samt utgång till terrassen. Kan användas som övervåningens allrum eller sovrum helt efter eget behov. Vitmålade väggar samt parkettgolv. 

Carport med förråd/Altan

På husets framsida finns en carport med plats för en bil samt en till på uppfarten framför. I carporten finns även ett förråd på 4.9 kvm. Runt hörnet på baksidan finns en grönyta samt altan perfekt för härliga grillkvällar. 

Björnö Vik 1 i Norrtälje

Välkommen till bostadsrättsföreningen Björnö Vik 1 i Norrtälje upplåter föreningens hus med bostadsrätt

Läs mer hos ERA Fyris Bostad