Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

6 495 000 kr

6 rum203 m²
Tomtarea
1530 m²
Biarea
90 m²
Byggår
1920
Energiklass
Energiprestanda/år
77 kWh/m²
villa Centrala Handen

Runstensvägen 31

Husets uppenbara charm bedårar besökaren. En sagolikt vacker plats, en av Handens centralaste ställen att bo på!
Varmt välkomna till ett paradis som andas historia. Bostaden uppfördes år 1920 och är ett boende som kittlar fantasin.
Det vilar ett sagoboksskimmer över bostaden. Gediget & Karaktärsfullt! Att bevara stämningen och känslan i bostaden har varit ledstjärnan för nuvarande ägare. Med de vackra materialen och de tidtypiska detaljerna har man gift samman det moderna med det tidlöst rustika i perfekt harmoni. Sofistikerad elegans i harmoni med väl valda ting! Historiens vingslag blir sällan så tydlig som i gamla hus. Vinklar och vrår. Bostadsytan är tilltalande för den med stort umgänge. Här finns ordentligt med svängrum fördelat på en boyta om 203 kvm.
Unikt tillfälle! Här finns även ett Attefallshus för familjen eller uthyrning, som idag hyrs ut för 8000 kr i månaden. Noggrannheten i detaljerna talar sitt tydliga språk. Nyckelorden är omsorg och kvalitet! Genom hela huset råder en mild färgskala som skänker ljus, enhetlighet, harmoni och elegans. Takhöjden är härligt generös utan att kännas övermäktig. Bostaden välkomnar oss in med sin ljusa och rymliga hall. Ett rymligt och lantligt platsbyggt kök med fungerande vedspis och trivsam atmosfär ligger strax intill. Härifrån når man det mysiga uterummet och uteplatsen. Rymligt matrum.
Mysig matsal och allrum med fungerande eldstäder. Badrum och ett sovrum. En trappa upp finner vi allrum med sovalkov, tre sovrum samt stort renoverat badrum.

Trädgården och tomten är stor och plan- Ljuset silar in genom lövverket. Innergården är lummig och privat - en skyddad oas i hjärtat av Handen.
Flera träd med vida kronor berättar om flerårig historia och skänker delvis lätt skugga här och var. Kanske är det här, i en historiskt värdefull miljö, som du finner din plats på jorden. Köparen till denna magnifika bostad är troligen någon som känner lust att förvalta och förädla detta gods på allra bästa sätt . Någon som njuter av det goda i livet och som vill göra det i en fantastisk omgivning tillsammans med nära och kära.

På fastigheten finns även ytterligare ett hus/lokal på 34 kvm som kan användas efter behov. Gym, festlokal, egen verksamhet eller som uthyrning.
Närhet till skola, dagis och affärer, pendeltåg och bussar.
Varmt välkomna till Runstensvägen 31- Ett genomtänkt boende med en medveten estetik i detalj från golv till tak.

Läs mer hos MOHV Haninge

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Jannica Johansson
MOHV Haninge
072-555 02 77

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs