Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 775 000 kr

1 rum30 m²
Månadsavgift
2 000 kr
Pris/m²
92 500 kr
Våning
2 av 4
Biarea
18 m²
Byggår
2018
lägenhet Hägersten

Radiusbacken 13

Bli först att flytta in i Brf Metronomens troligtvis bästa etta som karaktäriseras av stora fönsterpartier med fantastiskt ljusflöde. Projektet ligger ett stenkast från Telefonplan och är ett tidigare industriområde som förvandlats till ett av Stockholms trendigaste bostadsområde med en stor gemensam takterrass, tillträde den 11 mars 2020. Denna etta har en väldisponerad planlösning och en terrass om hela 18 kvm i sydvästligt solläge, välkommen att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare Edward Melki för mer information, 070 480 11 71.

HALL
En ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla. En mörkgrå klinker och vitmålade väggar förgyller ytskiktet i detta utrymme som leder en vidare till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

KÖK
Ett funktionellt kök i öppen planlösning mot vardagsrum där en matplats med enkelhet förenar de båda ytorna. Materialval i vita släta luckor, bänkbelysning i form av en ledlist, vitt kakel som stänkskydd och bänkskiva i laminat. Fullgod maskinell utrustning i kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll med integrerad styrning och varmluftsugn.

ALLRUM
Som resterande av bostaden präglas denna sociala yta av trestavig-ekparkett, ståtliga fönsterbänkar i sten och vitmålade väggar. Du kan med enkelhet möblera allrummet med en normalstor säng och med lite kreativitet övrigt möblemang för att förgylla bostadens sociala yta. Tack vare att bostaden är belägen i sydvästligt solläge och på andra våning så skänker de väl tilltagna fönsterpartierna ett fantastiskt ljusflöde från morgon till kväll.

TERRASS
I anslutning till allrummet finner ni bostadens hjärta, den fantastiska terrassen om cirka 18 kvm i sydvästligt solläge. Plats för utomhusmöblemang, grillutrustning och grönska där möjligheten finns att avnjuta både mysiga frukostmorgnar och fina sommarkvällar, tack vare solläget är det sol från morgon till kväll.

BADRUM
Välplanerat badrum med stilrent grått klinkergolv med elburen värme, helkaklade vita väggar och vitmålat våtrumstak. Utrustad med spotlights i tak och praktiskt spegelskåp. I övrigt består utrustningen av WC, handdukstork, handfat med underliggande kommod, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRIGT
- Till lägenheten tillhör ett källarförråd om ca 1 - 2 kvm.
- SSM reserverar sig för att ändringar kan komma att ske.
- Planerat tillträde 11 Mars 2020.
- Extra tillval från tillvalslistan: Mörkgrå klinker i hallen, mikrovågsugn, handdukstork och elburen golvvärme i badrummet till ett värde om totalt 15 800 kr.

OMGIVNING
En kort promenad från detta trivsamma hem hittar du Svandammsparken, flertalet populära restauranger så som Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, livsmedelsbutiker och träningsanläggningar. Från Telefonplan/Midsommarkransen når man med en kort cykeltur/promenad Vinterviken med fina bad från stenklippor under sköna sommardagar, vackra promenadstråk, trädgårdscafé samt Markus Aujalays restaurang Winterviken. Bostaden ligger nära Telefonplans T-bana och du tar dig till bland annat Slussen på ca 10 minuter och Stockholms City på mindre än 15 minuter.

Hiss finns Nyproducerad
Läs mer hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Edward Melki
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
08-22 80 88

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs