Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 495 000 kr

2 rum42 m²
Månadsavgift
1 786 kr
Pris/m²
83 214 kr
Våning
2 av 6
Byggår
1931
lägenhet Kungsholmen - invid Norr Mälarstrand

Pontonjärgatan 35

På en av nedre Kungsholmens toppadresser, i närmsta kvarteret vid Pontonjärparken, Norr Mälarstrand och den glittrande Riddarfjärden, återfinns denna trivsamma funkistvåa med högt läge, klassiskt väldisponerad planlösning, effektiv för 1-2 personer med lättmöblerade ytor och välbevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, rejäl takhöjd och stora fönsterpartier som ger en känsla av ljus och rymd.

Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Helkaklat badrum med dusch, toalett, badrumsskåp m.m. Välutrustat kök med skåp i vitt, bra arbetsytor och komplett maskinell utrustning såsom kyl och frys, spis, fläkt, ugn och diskmaskin. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord invid stor fönsterparti. Sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till balkong med kvällssol och fri utsikt och härlig stadsvy längs med Pontonjärgatans breda gatustråk.

Bostadsrättsförening med välskött fastighet, god ekonomi och låga avgifter för medlemmarna.

Här bor du idyllisk parkmiljö och vid en av Stockholms vackraste strandpromenader längs paradgatan Norr Mälarstrand - lika vackert under alla tider på dygnet och alla årstider! Med en kort promenad förbi Stadshuset når du city och T-centralen på några minuter. Du bor även vid Rålambshovsparken och populära Smedsuddsbadet. I området finns flera populära restauranger, barer och caféer såsom bl a "Trattorian", "Mälarpaviljongen", "Pontonen", "Petit France Bageri & Bistro".

Hiss finns
Läs mer hos Bostadsrättsspecialisten

Ansvarig mäklare

Magnus Larsson
Bostadsrättsspecialisten
070-949 00 81

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs