Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 800 000 kr

2 rum66 m²
Månadsavgift
3 740 kr
Pris/m²
42 424 kr
Byggår
1986
lägenhet Edsbacka

Platåvägen 34

Tänk att få bo med alla bekvämligheter och fördelar som en bostadsrättsförening har, men ändå med radhuskänsla! Detta är nu möjligt i denna mysiga tvåa med inglasat uterum och trädgård.

Med uteplats och trädgård i söderläge blir detta perfekt för odlingar och solstunder. Grästäppan är omgiven av staket med grind vilket ger möjlighet för gäster sommardagar att ta ”bakvägen” och kliva rätt in i denna mysiga trädgård. Med både inglasat uterum och uteplats under tak kan man här alltid välja ute eller inne, sol eller skugga, vilket är praktiskt med vårt svenska sommarväder. Intill uteplatsen finns ett litet trädgårdsförråd som tar hand om diverse trädgårdsredskap och lite annat.

Uterummet har glasade skjutdörrar som går att öppna upp åt två håll. Mellan uterum och vardagsrum finns också skjutbara glaspartier. Uterummet ger plats för både matbord och mysig loungehörna.

Väl inne i bostaden har vi ett stort vardagsrum som öppnar upp in mot köket. Vardagsrummet ger plats för stor soffgrupp och TV-hörna samt matsalsbord som lätt rymmer 6-10 personer, allt detta utan att de blir det minsta trångt. Från matplatsen ser du köket som är väl utrustat med ugn och mikro i arbetshöjd, kyl/frys och diskmaskin. Gott om arbetsytor och förvaring. En skjutdörrsgarderob blir ett praktiskt städskåp och skafferi.

Badrummet ligger i hallen och har bra med förvaring i tvättställskommod och högskåp. Föreningen har en fin tvättstuga som det är lätt att få tid i. Om tvättmaskin skulle önskas i lägenheten är det förberett för det.

Förvaring är inget ni kommer sakna här. Hallen har flera väggar med plats för krokar samt skåp för ytterkläder och skor. Lite avskilt från resten av lägenheten så man slipper se ytterkläder från soffa och matbord. I hallen finns även bostadens förråd/klädkammare. Här ryms både klädförvaring, resväskor m.m.

Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har fönster ut mot uteplatsen under tak. Här ryms en 180 säng utan problem och i den stora skjutdörrsgarderoben finns gott om plats för kläder.

Kliver vi utanför bostaden så behöver ni här aldrig sitta själva utan flera aktiviteter ordnas i föreningen så som gympa, bouletävling och bara gemensamt häng. För mer information, ta del av föreningens väl uppdaterade hemsida.

Välkommen till detta hem som ger dig radhusfeeling. Med närhet till Edsviken, med flertalet busslinjer runt knuten och i en fantastisk förening!

Hiss finns
Läs mer hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Victoria Nyblom
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
076-864 70 00

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs