Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 875 000 kr

5 rum185 m²
Tomtarea
2841 m²
Byggår
1953
villa Ösbyholm

Ösbyholms allé 6

I vacker Roslagsmiljö, med sjönära läge och Bullerbykänsla. Ljuvlig utsikt över landskapet i väster med solnedgångar. Fin villa i klassisk stil och ombonad härlig atmosfär. Endast 10 min till Norrtälje och under en timme in till Stockholm.

Rättigheter förmån

Avtalsservitut Vattenledning,avloppsledning,elledning

Rättigheter last

Avtalsservitut Infiltrationsledningar; Officialservitut Avlopp

Gemensamhetsanläggningar

Norrtälje Ösbyholm GA:6, Norrtälje Ösbyholm GA:8

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Avkomsträtt, Avtalsservitut Infiltrationsledningar

Om fastigheten

Välkommen till ett vackert hem med lantlig prägel.

Denna lösvirkesbyggda Roslagsvilla ligger härligt lantligt i vacker miljö och endast 50 minuter från Stockholm city. Här i Ösbyholm blandas vackra villor med jordbrukslandskap och herrgårdsmiljön och från huset har du utsikt över bygden och soluppgången över hästhagarna. Stora strövområden i pampig roslagsskog ligger intill för motion eller bärplockning. Eller varför inte en härlig löptur ner till Marholmen och njuta av deras spaanläggning eller en god middag, öppet året runt. Idyllisk sjönära miljö med närhet till buss, skola/ förskola och affär. Närmaste skola/förskola är Frötuna, 5 min bort och Rådmansöskolan, ca 15 min bort. Norrtälje ligger på ett bekvämt avstånd, ca 1 mil/10 min norr om Ösbyholm. Inom 20 minuter når man även Furusund, Spillersboda, Gräddö, Räfsnäs, Vettershaga och andra klassiska Roslagsbygder. Möjlighet till båtplats finns vid Marholmen. Tänk att komma hem från jobbet och kunna ta båten ut en pic-nic eller besöka någon av skärgårdens alla krogar. En dagstur med båtarna från Kapellskär till Åland kan även rekommenderas. 

Stora pardörrar öppnar upp in till den rymliga entréhallen. Direkt in till vänster ligger köket och vardagsrummet i en öppen planlösning tillsammans med matplatsen med spröjsade höga fönster. Köket är öppet till vardagsrummet, har full maskinell utrusning och som gjort för socialt umgänge kring matlagningen. Från matplatsen blickar man ut över öppna ängar och här sitter man gärna och njuter av den vackra vyn. Från matplatsen finns även utgång till altanen som ligger i perfekt väderstreck för att njuta av eftermiddagssol. Till höger om hallen på entréplan finns ett kaklat badrum med kar, wc och tvättställ. Även en praktisk tvättstuga med groventré, perfekt för leriga små stövlar och regnkläder. Innanför tvättstugan finns ett förråd.

Trapphuset har en central placering med fint ljusinsläpp och leder oss upp till allrummet på ovanvåningen. Här finns gott om plats för både kontorshörna och soffa. Ett stort tv-rum med fönster åt tre håll, som går att göra om till master bedroom eller två separata sovrum. Två sovrum ligger mot söder. Helkaklat duschrum med wc. Fiber finns. 

Trädgårdstomt om ca 2800 kvm med plana gräsmattor och gott om både lek- och odlingsytor. I trädgårdens välskötta örtagård kan man inta sin frukost och njuta av äppelträd, körsbär, plommonträd, hallon, krusbär och vi

Läs mer hos Sjönära Fastigheter

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Tom Kallstenius
Sjönära Fastigheter
070-753 48 12

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs