Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 395 000 kr

2 rum62 m²
Månadsavgift
4 752 kr
Pris/m²
22 500 kr
Våning
2 av 7
Byggår
1964
lägenhet Handen

Nynäsvägen 62

Välplanerad 2:a med balkong i sydväst och ett fantastiskt läge invid Haninge C, Rudans Friluftsområde och kommunikationer som snabbt tar dig in till City.

Lägenheten är rymlig och fördelar sina 65 kvm över;
- En rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter
- Kök med full maskinell utrustning (bl a diskmaskin)
- Stambytt duschrum och wc som ligger separat (förberett för tvättmaskin)
- Väldisponerat sovrum
- Vardagsrum som rymmer såväl soffmöbler som matplats.
- Balkongen i sydvästläge (eftermiddagssol) är inglasad och kan nyttjas större delar av året. Den ligger mot gården och ger ett lugnt och ostört läge. På vintern när löven faller erbjuds en otrolig utsikt så långt ögat räcker över vattnet. Från balkongen kan man följa årstidernas vackra skiften från blommande träd, buskar och rabatter till glittrande snöfall.
- Förvaring saknas inte, till lägenheten hör dessutom ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Stor och trygg HSB-förening om ca 284 lägenheter som äger marken och har en mycket låg belåning om ca 5800 kr/kvm. Gemensamma utrymmen som grillplatser, fotbollsplaner och boulebana samt ca 254 st parkeringsplatser.

I brf Lärkträdet bor man med ett av Haninges absolut bästa lägen där man på gångavstånd har tillgång till det stora serviceutbud som Haninge har att erbjuda. Alldeles i anslutning till bostaden ligger Rudans friluftsområde som både sommar och vinter bjuder på hög friluftsaktivitet, ta dig ett svalkande dopp sommartid eller en skridskotur när sjön frusit till is på vintern. För den som gillar att motionera finns här kilometervis med spår för både promenader, löpning och cykling. Ett svårslaget läge med närhet till såväl förskolor som skolor samt bussar och pendeltåg.

Denna bostad vill du inte missa, kontakta ansvarig mäklare Jennifer Hertzman 070-916 58 46 för mer information

Hiss finns
Läs mer hos Bjurfors Tyresö/Haninge