Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 250 000 kr

2 rum31 m²
Månadsavgift
823 kr
Pris/m²
104 838 kr
Våning
3 av 5
Byggår
1928
lägenhet Östermalm

Nybrogatan 85

Varmt välkommen till Nybrogatan 85 och detta drömlika hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en mysig atmosfär som slår det mesta. Perfekt Östermalmsläge strax ovanför Karlavägen invid Östermalmstorg, Stureplan och grönskande Humlegården. Här bor du i ett kvarter omringat av ett högklassigt utbud av restauranger, caféer och butiker.

Här har man med stil och finess lyckats skapa ett fantastiskt hem på en liten yta. Planlösningen är optimerad, maximalt yteffektiv och tillgänglig för två personer. Vackra 20-tals detaljer är bevarade med genomgående fina trägolv, högt till tak och ljusa färgval. Stilrent kök med rymlig matplats och all önskvärd maskinell utrustning i öppen planlösning med vardagsrummet. Utmärkt förvaring i walk-in closet. Rofyllt sovrum med grönskande utsikt. Sobert badrum i stilsäkert utförande. Vackra spröjsade fönster ger fint ljusinsläpp och härlig utsikt över den grönskande innergården med blommande körsbärsträd och äppelträd.

Vacker och välskött fastighet i skuldfri förening med låga månadsavgifter. För denna lägenhet är avgiften endast 823 kr.

Välkommen att längta hem!

Hiss finns
Läs mer hos Bostadsrättsspecialisten