Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 995 000 kr

6 rum124 m²
Tomtarea
10173 m²
Biarea
191 m²
Byggår
1987
villa Björnhuvud

Björnhuvudvägen 25

Nu finns chansen att förvärva en helt fantastisk fastighet med en tomt på över 1 hektar! Huvudbyggnaden är ett gediget hus byggt på bästa tänkbara sätt och har två separata delar med varsin ingång. Här är möjligheterna oändliga. Vill ni använda ena delen som bostadsdel och den andra delen som uthyrningsdel? Eller vill ni driva firma i denna del? Eller varför inte renovera och öppna upp så att det blir ett enda stort hem? Ni bestämmer! Huset är oavsett inte rättvist beskrivet som 124,8 m² utan borde räknas som minst det dubbla!
I dagsläget består boendeytan av kök, vardagsrum, badrum och sovrum på nedre plan. WC och två ytterligare sovrum på övre plan samt en kontorsdel i hallen. En passage till husets andra del går genom ytterligare ett badrum med bastu. I den separata delen finns ett rum som kan användas som kontor eller ett mindre sovrum samt en stor öppen yta till förvaringssystem eller vad man nu väljer att skapa. Övre plan är uppmätt till cirka 86 m² och när man ser denna yta börjar det klia i fingrarna. Kanske vill ni öppna taket till nock? Skapa fler sovrum? Använda som en stor sällskapsyta? Sätta i takfönster? Besiktning visade att huset håller nästan samma standard som dagens passivhus trots att det byggdes på 80-talet!
Tomten är extremt välskött och här finns stor plan gräsyta samt fruktträd.
Utöver huvudfastigheten finns flera förrådshus på tomten. Alla har 3-fasuttag och belysning.
Björnhuvud är ett lugnt område och många av husen är äldre och har gått i generationer vilket skapat en mycket trivsam och familjär miljö att bo i. På ca 15 min är du i Åkersberga Centrum! Välkomna på visning!

Biarea: 191,9 m² isolerad yta, 118 m² oisolerad yta , 11 m² jordkällare. I isolerade biarean är garaget inräknat.

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Vera Safi
Jägholm Norrortsmäklarna
070-661 00 88

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs