Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 795 000 kr

2 rum54 m²
Tomtarea
1215 m²
Biarea
10 m²
Byggår
1950
fritidsboende Norrvedastrand, Vätö

Norrvedastrand 24

Ett välordnat och ombonat fritidshus om 54 kvm finns nu till salu! Här bor ni med alla praktiska bekvämligheter och sjönära läge! Från punschverandan glimmar vattnet nere i kanalen, som mynnar ut i Norrtäljeviken resp Björköfjärden. Kök och vardagsrum i öppen lösning med synliga takbjälkar och spröjsade fönster. Ljust sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaring samt ett fräscht duschrum med wc. Huset har genomgående vackert trägolv av björk och väggar utsmyckade med diskreta och ljusa tapeter. Takpanel laserad i vitt och en hel del läckra detaljer runt om i huset. En sommardröm att nyttja året om då huset är vinterbonat och både inkommande vatten och BDT-avlopp sköts via samfälligheten. Enkelt, tryggt och modernt. Istället kan ni ägna tiden på landet åt att bara njuta av sjönära och natursköna omgivningar. Trädgården består av fina och plana gräsytor och tack vare att huset ligger i ett högt läge skymtar vattnet åt flera håll. Även en gäststuga om 10 kvm finns på fastigheten så att övernattande gäster kan trivas.

En kort promenad ner till samfällighetens härliga bad- och båtplats där du inte bara finner en fin strand med bryggor, utan även ett båthus, bastu och lekplats. Båthuset passar perfekt för kräftskivor, födelsedagar och till och med bröllop! Fastigheten har båtplats som ingår, ett måste på en sådan här plats. I helhet en välskött förening med gemensam ny VA-anläggning och fin gemenskap. Barnvänligt då området håller en hastighet på max 20 km/tim för biltrafik och gräsytor som inbjuder till lek och bollspel. Vid Klockarängen (badrocksavstånd från huset) finns ytterligare en badplats...Sjönära på riktigt!

Norrvedastrand är för många ett populärt område, och har du en gång varit här brukar det sätta sig på minnet. På Vätös västra sida, söder om Vätöhuvud och ca 2 mil från Norrtälje stad. Matbutik, skola/förskola, bygghandel, pizzeria finns i närheten, och det är bland annat den snabba accessen ut till havet via Vätösundet som gjort Vätö mer och mer attraktivt.

Välkommen på visning för att uppleva detta ombonade hus!

Läs mer hos MOHV Norrtälje

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Matilda Tengheden
MOHV Norrtälje
070-389 65 75

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs