Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 350 000 kr

2 rum40 m²
Månadsavgift
2 583 kr
Pris/m²
83 750 kr
Byggår
2018
lägenhet Vasastan - Hagastaden

Nina Einhorns gata 6

Varmt välkommen till denna väldisponerade 2:a i växande Hagastaden! En optimal planlösning på 40 yteffektiva kvadratmeter. Den öppna ytan mellan det välutrustade köket och det rymliga vardagsrummet utgör optimal plats för umgänge. Från det mysiga sovrummet tar du dig ut på bostadens egna uteplats där man kan spendera härliga grillkvällar under sommarhalvåret. Goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober och en fullt utrustad wc med bland annat golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Byggnadsår
2018

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Utveckla är en äkta förening bestående av 77 lägenheter som upplåts med bostadsrätt.

Utförda renoveringar
Lägenheterna är nybyggda

Kommande renoveringar
Ingen större renovering planerad.

Kommande avgiftsförändringar
Inga planerade avgiftshöjningar.

Tv och bredband
Föreningen har Comhem som leverantör för kabel-TV och bredband.

Gemensamhetsutrymmen
Innegård med utemöbler. Till lägenheten hör ett förråd till.

Parkering
Föreningen har 23 parkeringsplatser i garage i gemensamhetsanläggning samt en bilpoolsplats. Föreningen är även delaktig i en cykelpool.

Mark
Föreningen äger marken.

Äkta förening
Föreningen beskattas som en äkta förening.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1 163 kr. Betalas av köparen.

Area
Arean är enligt mätbevis och uppmätt enligt Svensk Standars SS 21054:2009.

Pantsättningsavgift
465 kr. 

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Varmt välkommen till denna väldisponerade 2:a i växande Hagastaden! En optimal planlösning på 40 yteffektiva kvadratmeter. Den öppna ytan mellan det välutrustade köket och det rymliga vardagsrummet utgör optimal plats för umgänge. Från det mysiga sovrummet tar du dig ut på bostadens egna uteplats där man kan spendera härliga grillkvällar under sommarhalvåret. Goda förvaringsmöjligheter i forma av platsbyggda garderober och en fullt utrustad wc med bland annat golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Lägenheten är belägen på en lugn gata med all typ av service runt hörnet. Det finns mysiga cafeér, populära restauranger och exklusiva takbarer på minuters avstånd. Som en kontrast till gatulivet finns i andra änden av kvarteret Norra Stationsparken. Den nya, halvkilometer långa parken erbjuder grönska, promenadstråk, bersåer och vattenspeglar alldeles inpå knuten. Den blir också en grön passage hela vägen till Vasastadsbornas klassiska gröna lunga Hagaparken. Dessutom går det snabbt och lätt att ta sig från Haga Nova till Karlberg, där det finns både slottspark och strandpromenad.

Låter detta som ett hem för dig? Varmt välkommen på visning!

 

Här bor du mitt i smältpunkten av Stockholms och Vasastans mest spännande kvarter oc

Hiss finns
Läs mer hos BO STHLM HANTVERKARGATAN