Lämna den grå vardagen bakom dig med den bärbara systemkameran Nikon 1 J5. Ta imponerande bilder med 20,8 megapixlar och filma i ultraskarp 4K-upplösning. Snabbare serietagning än hos en D-SLR, så du riskerar aldrig att missa något.

KOPPLA IHOP KAMERA MED MOBIL
Ladda snabbt över bilderna/filmerna till din dator, iPad eller smartphone trådlöst via WiFi-uppkoppling.
Koppla ihop mobil med kameran så du kan ta bilder i självutlösarläge (preview i mobilskämen).

VINKLINGSBAR PEKSKÄRM
Ta enkelt intressanta stillbilder och spela in filmer. Tryck på den responsiva pekskärmen för att fokusera, fotografera och justera viktiga inställningar. Luta skärmen uppåt eller nedåt för att fotografera ur ovanliga vinklar eller ta kreativa självporträtt.

LIVEJUSTERING AV BILDER
Förbättra dina foton och filmer snabbt och intuitivt i en mängd olika lägen innan du trycker på avtryckaren. Allt du behöver göra är att använda de reglage som visas intill bilden för att finjustera ljushet, skärpedjup och kontrast. Använd Kreativ palett för att lägga på konstnärliga filter av professionell kvalitet. Dra bara i reglaget på pekskärmen för att få den känsla du vill ha. Ändringarna visas direkt på LCD-skärmen. Det du ser är exakt vad du får när du trycker på avtryckaren.

HISNANDE FILMER I 4K
Spela in storslagna filmer i ultraskarp 4K-upplösning². Styr tiden och höj den dramatiska nivån med jämna timelapse-filmer och slowmotion-klipp i HD. Ta oförglömliga stillbilder medan du filmar.

SPEKTAKULÄRA RESULTAT
Från fantastiska bilder i svagt ljus till konstnärligt oskarpa bakgrunder bildkvaliteten är på en helt ny nivå. Bildsensorn i CX-format är fyra gånger större än vad man hittar på de flesta kompaktkameror, så Nikon 1 J5 ger resultat när du än fotograferar³.

ALLT OM KAMERAN:
https://www.nikon.se/sv_SE/product/discontinued/digital-cameras/2018/nikon-1-j5

En defekt är zoomen som dessvärre inte fungerar riktigt. Detta har dock inte påverkat mitt användande. Detta nämligen inte en kamera du ska använda för att fotografera fåglar i ett träd med.
Då ska du leta efter en större kamera med bättre objektiv. Detta är en trogen följeslagare som låter dig ta fräcka bilder i steget :) !
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in