Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 495 000 kr

6 rum150 m²
Tomtarea
342 m²
Biarea
1 m²
Byggår
1965
Energiklass
Energiprestanda/år
134 kWh/m²
radhus Fårdala

Myggdalsvägen 65

Är ni på jakt efter ett renoveringsobjekt och är mest intresserad av ett bra läge med låga driftskostnader? Ja, då skall ni inte missa denna 1,5 plans radhus ett stenkast från Tyresö centrum, busshållplats, förskolor och skolor. VÄLKOMMEN att få skapa din drömbostad i hjärtat av Tyresö!

Äntligen saluförs en skånelänga! Myggdalsvägen 65 ligger i ett fantastiskt lummigt bostadsområde med radhus, gångvägar och lekplatser. Detta gör att gatorna är lugna, tysta och gemytliga. Närheten till Tyresös olika delar och atmosfärer gör att detta är en perfekt utgångspunkt för vidare äventyr. Du kommer snabbt ut på Tyresövägen likväl som du snabbt kan cykla eller promenera till flertalet badplatser som t,ex Alby Friluftsgård.
Dessutom finns flertalet förskolor som Pusslet (ca 5 min), Sagan (ca 2 min) samt Dalstugan finns att tillgå inom kort promenadavstånd. Låg och mellanstadieskolor som Fårdala Skola (ca 4-5 min), Stimmets skola (ca 2 min) och Dalskolan (ca 7 min) finns belägna på korta och trygga cykelavstånd.
På gångavstånd finns också Tyresö centrum med dess serviceutbud med bl.a Coop, Ica, restauranger, klädbutiker, Apotek och flertalet caféer.

Huset har en bra planlösning med övre plan som går att dela och skapa nya rum och sociala ytor. Stor altan på framsida och gavel byggd 2018. Huset ligger på en av områdets största tomter med gavel och med baksida med privat läge och mycket sol.

Stort förråd på tomt och garage i länga.

VÄLKOMMEN HEM

Läs mer hos SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Emma Ekholm
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
070-770 86 83

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs