Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

5 300 000 kr

5 rum126 m²
Tomtarea
346 m²
Biarea
14 m²
Byggår
1958
Energiklass
Energiprestanda/år
126 kWh/m²
radhus Hersby

Lövåsvägen 15

Välkommen hem till detta 50-tals radhus i centrala Sollentuna på en lugn och barnvänlig gata med trevliga grannar.

På 126 välplanerade kvadratmeter inrymmer detta gavelradhus stora sällskapsytor, praktiskt arbetskök och separat tvättstuga. Övervåningen har 4 sovrum samt badrum med dusch (möjlighet att bygga ut badrummet finns).

Jag skulle säga att detta är ett optimalt hem för er som ska sälja villan och önskar ett mindre boende men ändå trädgård och närhet till service och kommunikationer. Eller till er som tröttnat på vår och sommar i lägenhet med balkong och spring med barn i trapphus i tid och otid. Här får ni det ni drömmer om; öppna en dörr och barnen leker i trädgården medan maten förbereds, att få grilla kolgrill och parkera bilen i garage precis utanför dörren. Hur smidigt låter inte det?

Gillar ni sol eller skugga? Med två uteplatser och en balkong kan ni här välja vad som passar er bäst. Husets baksida med trädgård vetter mot söder och uteplatsen längs huskroppen har sol större delen av dagen. Trädgården är plan och har ingen insyn. Här finns plats för studsmatta och fotbollsmål. Lekpark finns ett stenkast från huset, så gungor och sandlåda behövs inte på den egna tomten.

Med tanke på de ypperliga kommunikationerna som finns i närheten och cykelavståndet till Stockholms City så blir detta ett perfekt läge för er som pendlar och åker kommunalt.

När ni kliver in i bostaden möts ni direkt av en rymlig hall med plats för både kläder, skor, sittmöbel och barnvagn. Smidigt att allt får plats i hallen utan att det blir trångt. Hallen öppnar upp mot både köket och sällskapsytorna. De glasade dörrarna är en snygg detalj som släpper in mer ljus i hallen men ändå skärmar av mot vardagsrum och matsal. Sällskapsytorna är stora och ger plats för större soffgrupp och stort matsalsbord. Från matsalen når ni köket som är ett klassiskt arbetskök med allt lättillgängligt. I köket ryms mindre matgrupp, eller varför inte en kökssoffa? Intill köket finns tvättstuga med fjärrvärmeanläggning. Med dörr ut mot trädgården skulle detta kunna bli en groventré.

Trappan leder er upp till övervåningen där det finns en mindre hall med inbyggt linneskåp. Från hallen når ni bostadens samtliga fyra sovrum som alla har olika storlek. De två större sovrummen (2 och 3 på planlösningen) har inbyggda garderober och sovrum 2 har även en rymlig klädkammare. Sovrum 1 har utgång till balkongen som mest blir en vädringsbalkong då uteplatserna i markplan blir mer frekvent använda. I sovrum 1 finns även vindslucka med stege.

Intill framsidan finns ett separat förråd som rymmer trädgårdsredskap och dylikt. Garaget har både ingång från sidan och såklart genom garageporten. Intill lekplatsen finns gästparkering och gatan har datumparkering.

Fastigheten har installerat fjärrvärme, 3-glasfönster och papptaket är bytt till dubbelfalsad plåt.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren