Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 450 000 kr

1,5 rum44.5 m²
Månadsavgift
2 337 kr
Pris/m²
32 584 kr
Våning
3
Byggår
1965
lägenhet Huddinge

Loftvägen 16

Välkomna till en stilsäker pärla med ett högt läge i huset samt balkong med ogenerat läge. Denna 1,5:a är smakfullt renoverad och ges möjlighet till att bli en minitvåa för den som önskar! Nyrenoverat kök med nyinstallerade vitvaror. Helkaklat badrum med genomgående ny inredning. Ordentligt med förvaring i skjutdörrsgarderob. Välskött förening med låg avgift samt p-plats finns att hyra. Promenadavstånd till kommunikationer så som pendeltåg och bussar i Skogås Centrum som ger möjlighet att nå Stockholm city på knappt 20 minuter. Nära Drevviken med flera strandpromenader och lummiga naturområden. Välkomna på visning!

Omgivning

SKOGÅS
I Skogås centrum finns all service du kan behöva, livsmedelsaffärer, butiker, apotek och restauranger samt vårdcentral med barna- och mödravårdcentral. Även bibliotek, skolor och daghem finns i närheten. Centralt läge med kollektivtrafik med pendeltåg och bussar etc. samt Nynäsvägen nära inpå, med smidig anslutning till både Stockholm, Huddinge och Nynäshamn, är området lugnt och naturnära.

FRITID
I området finns flera lekplatser och stora härliga grönområden. I närområdet finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Området är rikt på skog och natur och närheten till de båda sjöarna Drevviken och Magelungen erbjuder många fina badplatser och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid. 

I närbelägna Nytorps Mosse finns en stor konstgräsplan för fotboll, motionsspår och utegym.  Stortorpshallen huserar hockey- och konståkningsföreningen. Här anordnas skridskoskolor för de minsta och hallen har också öppet för allmänhetens åkning. Nytorps Mosse 

I övrigt är föreningslivet rikt och omfattar bland annat innebandy, basket, handboll, badminton, padel och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta ligger Ågesta Friluftsområde med flera olika spår - allt från den enkla promenaden till det lite tuffare milspåret i skogen. Under vintern görs flera skidspår i ordning både i skogen och ute på golfbanan. Elljus finns på slingorna som är 1, 3,3 och 6 kilometer långa. Ågesta golfklubb erbjuder både en 18-hålsbana och en 9-håls-bana. Här finns också Ågesta ridklubb och ridskola. 

Drevvikens segelsällskap verkar för att främja båtlivet i Drevviken och erbjuder seglarskolor och aktiviteter knutna till sjön och naturen kring Drevviken.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
Det finns nio kommunala och sju enskilda förskolor i Skogås. Områdets kommunala skolor är Mörtviksskolan (6-12år), Östra Grundskolan, Sjötorpsskolan (6-9år), Vretskolan (10-12år), Edboskolan (6-12 år) samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet
Det finns även en fritidsgård som erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar.

Förening

 

 

Interiör

HALL
Välkomnande och rymlig hall med möjlighet till sittplats, plats för ytterkläder, laminatgolv och vita väggar. Förvaring i stor skjutgarderob med påkostad inredning såsom lådor, hyllplan och klädstänger. Städskåp.

BADRUM
Helkalkat badrum med genomgående renoverad interiör så som grå kommod med två rymliga lådor, sp

Hiss finns
Läs mer hos Lavass Mäkleri

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Helen Rundqvist
Lavass Mäkleri
073-663 30 88

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs